Asellina2018 Merhaba happy anneleri 6 ay oldu dogum yapali sezeryan ile gerceklesti dogumum hamileligim boyunca toplam 16 kilo aldim 10 kilosu gitti su anda 80 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum benim gibi olupta kilo verebilen varmi korse kullansmadim dogumdan sonra 1 hafta once lateks korselerden aldim bakalim ne olcak sormak istedigim su yag yakici zayiflsmayi hizlsndiran ozellikle tok tutan onerebilceginiz birsey varmi simdiden tesekur ederim 😍😘
deletedmom1101 Asellina2018 ben hiç önermiyorum o tarz çayları ve türevlerini ben 18 kilo verdim 71 den 53 e düştüm sadece kendi Azmi’mle bence sizde başarabilirsiniz 💕💕💕
Aysen Asellina2018 canım ben ekmeği tamamen kestim ve her akşam yatmadan önce 1 sade soda içtim ki ödemi kolay atayım ve bol mevsim meyvesi yedim doguma kadar 8 kg aldım ama 15 kg verdim ☺️
Asellina2018 Aysen masallah walla cok guzel vermissiniz bende hamileyken gunde 2 3 soda icerdim mutlaka canm ama bayada yerdim.yani 😂
deletedmom1101 Happygril emzirdiğim için diyet yapmadım dengeli beslendim 😌 biraz da evde egzersiz yaptım zaten evde koşturmaktan gidiyor 😌😌