Zeyhan morsevenfilolog anladım,sizden bile geçiyorsa daha bitmemiştir tabii.ben de 5 aydır diyetteyim,kekin içindeki süt veya paketli gıdalardaki süt çok dokunmuyor gibi geliyor eskisi kadar.ama ona denemeye cesaret edemedim henüz.inşallah geçer biran önce bütün kuzuların sıkıntıları😔
Ferhan92 morsevenfilolog bende akerhiden şüpheleniyorum fakat şu durumda doktora gidemiyorum. Bebeğimde belirti olarak kakası çok cıvık hafif uzuyor bir de sesli yapıyor kakasını. Başka bir belirti yok sizin bebeğinizde de bunlar var muydı.
morsevenfilolog Ferhan92 Evet vardı, mukuslu sümüksü yapıda kaka, gürültülü kaka, kulak arkası kabuklanması, ciltte kızarıklık ve döküntü vardı
Ferhan92 morsevenfilolog dokumtu kızarıklık yok. Mukuslu kaka nasıl oluyor tam olarak. Ben anlayamıyorum kakası normal mi değil mi
Ferhan92 morsevenfilolog ayrıca ne kadar süre diyet yaptıktan sonra kakasında değişimi gördünüz yani alerji olup olmadığını anlamam için ne kadar süre süt ürünlerini yemeyip gözlemlemeliyim. Başka gıdalara da alerjisi var mıydı sizin bebeğinizin
morsevenfilolog Ferhan92 Zaten sıvı gibi oluyor kakaları. Mukuslu olması için uzayan bi yapı olması lazım. Bezi birbirine sürtünce yapış yapış olması lazım. Afedersiniz sümük gibi. 🙈 Biraz yakından inceleme gerekebilir. 😁 Ben fark ettiğimde sütten kaynaklanabilir diyerek direkt süt ve türevlerini kestim. Bıraktığımın ertesi günü yaptığı kakada çok daha az mukus vardı. Hemen etkiliyor yani. Örneğin; şu an kaçak yapmışsam hemen kakada mukus oluyor. Hemen yediklerimi gözden geçiriyorum.
morsevenfilolog Ferhan92 Bir de avokado tattırdığımda mukus oldu kakasında o kadar. Sadece süt ve süt ürünlerine alerjisi var şu anda.
Ferhan92 morsevenfilolog kalsiyum takviyesi aldınız mı peki. Yani bir kaç gün aüt ürünlerini kessem kakasından anlaşılır değil mi
Ferhan92 morsevenfilolog instagramınız varsa oradan bana bilgi verir misiniz içimdeki kurt kemiriyor beni