Zeynepkskn Kızlar meraba.2 aylık bebeğim var göğüs uçlarım yara olmuştu. Yavaş yavaş geçmişti yine aynı yara acı başladı neden oldu ki ne yapmalıyım
Asafeymeninannesi Zeynepkskn Bebeğiniz emerken sadece göğüs ucunu mu ağzına alıyor yada veriyorsunuz ?
Cerenaslan Zeynepkskn Bana da aynısı oldu ama bu sefer ki hemen geçicek hiç merak etme 😂 sadece ucunu vermiyorum ona rağmen yine olduu ama kolay geçtii. Emmeyi bitirince kendi sütünü sür iyi geliyor
Ceren2320 Zeynepkskn tahin pekmez varya kavanozda üstünde biriken yagı göğüs ucunuza pamukla az surun hıc bısey kalmaz her emzırmede
Deletedmom413 Zeynepkskn Ay tam acmak istedigim post 3 bucuk ay yara cektim en son kalkanla gecrdim Simdi tekrar basladi yaradan oncesi su toplamis gibi kabaliklik Kalkani yeniden taktim yaglayacagim insallah uzun surmez bu defa
Zeynepkskn Asafeymeninannesi emmesi çok güzel kavrıyor aslında. Tahminim süt cok geliyor iki de bir bırakıp alıyor ondan mi ki
Zeynepkskn Asafeymeninannesi emmesi çok güzel kavrıyor aslında. Tahminim süt cok geliyor iki de bir bırakıp alıyor ondan mi ki
Asafeymeninannesi Zeynepkskn Kahverengi olan kısmı ağzına tamamen almasına dikkat et annesi oda sebebiyet verebilir Emdikten hemen sonra kapatmayın göğsünüzü hava almasına müsaade edin
Zeynepkskn Cerenaslan kenarlardan kesik kesik olmaya başladı oysa ki ben onları yeni geçirmiştim 😭inşallah canım
EssraS Zeynepkskn olabilir canım biraz sağ sütünü öyle ver çok gelirse ememez belli de olur o genzine kaçar nefes alışı hızlanır bi takip et bakalım emerken
Zeynepkskn EssraS çok hızlı alıp veriyor canım çok geldiği için ondan da ikide bir bırakıp alıyor yine tahriş etti
Cerenaslan Zeynepkskn Ben doğumdan beri memelyn kullanıyorum onu kullanmaya devam ettim sütümü sürüp onunla kapatıyodum yine çabucak geçti
Deletedmom413 Zeynepkskn Philips avent gogus kalkani canim Silikon uc hic bi ise yaramamisti ilk denemistim