esranne nisan 08.58 de oğlumu aldım kucağıma şükür 🤍 hiç sütüm yok denebilir ama kızlar 😔 bu durumda sizler neler yapmıştınız ? sütüm için ne yapmam ne yemem gerek hepsini yazarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler 💕
gonul0805 esranne bol bol yeşil soğan, dere otu, maydonoz, kayısı hoşafı, ev yapımı sütlaç, ve çooooookkkca su ictim. Benim bebegimde 10 günlük bunlar işe yaradi ❤❤
FtmYigitim esranne her yediğim yemege kimyon katiyorum her şeye kimyonla bütünlestim denebilir🤭 hem gaz sorununa yardimci hemde deli gibi süt yapıyor deneyin derim
gonul0805 Cansu89 yemeklerdr nasil kullaniyoruz kimyonu mesela corba icerken üstüne mi serpiyoruz yoksa yemegi yaparken içine mi atiyoruz 🌸❤❤
02022020 5 gün benimde bi çay kaşığı kadar uzun uğraşlar sonu geliyordu pes etme gelmicek diye düşünme yakınların kayısı hoşafı yapsın hiç şeker koymadan sonra blendırdan geçir ve iç bolbol su ve emzir aynı zamanda sağ instagramdan emzirme danışmsnlığını takip et yardımcı oluyorlar
Cansu89 gonul0805 her iki şekildede kullanabılırsınız ama ben genelde yatmadan önce 1tatlı kaşığı kimyonu 1bardak suyla kaynatıyorm içiyorm bence daha etkili
ikiz-annesii Bende bu konuyla alakalı post açtım istersen gir bak canım inanilmaz tarifler verdi arkadaşlar 🙆♀️ ve hiç duymadığım şeylerdir eklediler sagolsunlar ❤️
gonul0805 Cansu89 10 günlük anneyim henüz bende başlayabilirim değil mi yapmaya limon vs de sıkabilir miyim içine ❤🌸
Cansu89 gonul0805 tabıkı hıcbır skntı olmaz hatta ben 2aylıkken bebegımede 1cay kasıgı verıyordm gazı ıcın ama sız kendınız ıcın baya küçükmüş bebeğiniz ilerde verırsınız ben limon skmıyordm tadı gayet guzel oluyor🥰
Pudrabeyazim Un helvasi tahin helvasida cok guzel süt yapıyor görüşlerinizin süt doldugunu anliyosunuz