NilBilge Bir haftayı geçkin süredir devam ediyor, kaşıntıdan bunaldım artık evde doğal çözümü nedir, hastaneye gitmek istemiyorum. Bir de emzirmeye zararsıZ çözümler olmalı. İnşallah bir çözüm gelir
Aliarif NilBilge 1 ay çektim doktora gitmeyim geçer nasılsa diye ama geçmiyo emin ol daha da artıyo doktor krem fitil antibiyotik filan yazdı bana onları kullanınca rahatladım ılık suyla sık sık yıka pamuklu çamaşır giy bide sebamed vajinal şampuan mı ne varmış onu önerdi ama geçince kullanmadım
Elif2302 NilBilge daha önce başıma gelmişti bende gitmemek için çok direndim en son iltihap akmaya başladı mecbur gittim öyle geçti.Yoğurt suyunu içmek iyi geliyor diye duymuştum.Allah şifa versin
SevgiLina_ NilBilge canim hastanye gitme yaknda eczane varsa fluzole al onlar anlatir nasil kullanacagini hemen geciriyorr ama emziriyor musun ??
NilBilge Aliarif üroloji mi kadın doğuma mi gittiniz? Çamaşıra çok dikkat ediyorum da işte önleyemedim bir türlü
Ahadensar25 NilBilge en güzl çözüm kzuum travazol süt hemen akıntın geliyo ve rahalıyprsun kaşınamsıda geçiyo kesinlikle al kullan dene yani
AryamH NilBilge hastaneye gitmeden eczaneden zalaidin travazol mantazol gibi kremleri alip kullanabilirsin. Fitilde verirler. Cunku doktorda aynisini yazacak. Tehlikeye girmeyin derim virus cikmadan hemen once gittim bunlari verdi.
Deletedmom145 NilBilge Kesinlikle sirke!Sirkeli suyla yika kendini.Yada iç.Bide şap tozu var.ondan al tozuyla yika kendini.tozu parmaginla içeriye sür.sonra yika.Hem vajina daraldar hemde enfeksionu mantari ortadan kaldirma gucune malik Tüm enfeksionlari çikirac içerik temizlenicek.