1 ay 23 gunluguz. Emziriyorum 2 saatte maksimum 3 saatte bir. Onceden agir agir bezler alirdim yani agir dedigimde baya cisli. Suan hafif bezler aliyorum 2 saatte 1 saatte bir temizliyorum. Ama doymadigini falan dusunuyorum cok üzülüyorum. Sutumu kontrol ederek veriyorum fiskiriyor aliyor agzina yutma sesleri falanda var arada cekiyorum bakiyorum hala fiskiriyor minimum 20 maksimum 25 30 dk tek meme emiyor. Bazen doymadiginda obur memeye gectigim dahi oluyor. Ama bir memeyi bitirene kadar veriyorum baktigimda yani fiskirmayip damla halinde sut gelene kadar veriyorum. Doymuyormu bebegim sizce? Her agladiginda veriyorum huysuzlanmiyorda ac olsa huysuz olirdu diye dusunuyorum birde yani lutfen yasayan anneler varsa tecrubenizi paylasirmisiniz? Doktorada gidemiyorum durumlar malum. Kalca ultrasonuna gidicem pazartesi anca o zaman sorabilirim ama icim icimi yiycek. Tarti yok evde kendim ckiyorum sonra bebekle cikiyorum suan 6 kilo gorunuyor. Bilemiyorum yani nolur bilen tecrube edenler yazsın