Kuboos_ Kızlar 3 aylık kontrole gittik bebeğim 5250 olmuş ama 200 gram çıkartıyoruz 5 kilo dediler İyi mi sizce 3 kilo doğmuştu 2.ayda 4300dü
Egeymen Kuboos_ şuan ki kilosu değil bu ayda aldığı kilo önemli kii hemen hemen 1 kilo almış sizce iyi değil mi maşallah daha ne olsun 🧿 maşallah
Bahar21 Kuboos_ anladım bizim sağlık ocağında hemşiremiz de yakalandığı için gidemedik bu ayki gelişimini hiç bilmiyorum kafama çok taktım
Kuboos_ Egeymen teşekkür ederim reflümüz var çok kusuyor o yüzden bu ay hiç almamış sanıyordum çok sevindim ama
Deletedmom388 Kuboos_ Kızım da 2470gr doğdu 3.ayda 5kiloydu ama sağlık ocağında biraz daha düşük çıkmıştı tartılar fark ediyor sanırım.Biz kendi doktorumuza da gitmiştik 3.ayını doldurduktan birkaç gün sonra… Maşallah bebeğinize,Bence gayet iyi🙏🏻❤️
Egeymen Kuboos_ bizim hep gözümüzün önünde olduklarından hiç değişmedi hiç kilo almadı gibi geliyo ben de her kontrolde şaşırıyorum anlıyorum seni 😀 ama hiç kafana takma bile çocuk daha napsın alması gerekeni almış 💪
Yigidom Bahar21 aynen bende gitmedim cok merak ediyrm bide rota virüs aşısı var onu nasıl yaptrcm of allahm of
Bahar21 Kuboos_ evet denedim aslında ama yerinde durmadığı için bide tutmamız gerekince sonuç alamadım☺️
Kuboos_ Bahar21 anladım canım ama boşver hemşireniz virüs kapmışsa götürmek doğru değil zaten kaç aylık bebişin
Egeymen Bahar21 önce siz tek çıkın tartılın sonra kucağınızda bebeğinizle tartılın aradaki fark bebeğinizin kilosu olur %95 doğru sonuç veriyo 😀
Bahar21 Yigidom onu eczaneden alıp evde verin hiç bebeği çıkarmayın ben öyle yaptım ama doktorun verdiği reçete olması gerekiyor yoksa vermiyorlar doktorunuzla görüşüp alıp evde verebilirsiniz