Mira61 9+2 hamileyim sağ tarafımda tekme hissediyorum akşamları kızlar sizce bu mümkünmü 2 gündür böyle
Kalben17- Mira61 mümkün değil kuzum seyirme o hissetmen için henüz erken 19. Haftamda hissetmiştim ben ❤️
Momyshark Mira61 hamile değilim bende hissediyorum saçma ama cidden bebek tekmeliyor sanki dışardan bile görünüyor bazen
Kalben17- Mira61 öyle oluyor canım çünkü onu beklediğin için tekme sanıyorsun ama henüz erken o günlerde gelecek insallah🙏 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah🙏❤️
Mira61 Momyshark ahahah seninkide iyimiş ☺️ Kızımde tekmeyi 16 haftada hissetmiştim bunda şaşırdım seyirme diyolar seyirme nedir açıkçası onuda bilmiyorum
Momyshark Mira61 ben 12 14 gibi hissetmiştim doktoruma söylediğimde çok zayıf olduğum için olabilir demişti meğer o haflalardan başlamış kasılmalarım top top oluyordu hep bir taraflarda
Momyshark Mira61 öyleymiş tecrübe ettim kitle endexim 17 ydi kilomu söylemeyeyim lince gelmesinler ama 9 da bilmiyorum belki gaz sıkışması olabilir ben bu aralar çok yaşıyorum bildiğin bebek tekmeliyor gibi