Annesininpogacayanagi Janss ayyyy aman allahım. Düşük bel pantolonlar converse ayakkabılar bolca kalın tek gözü kpalı perçemler. Percing ler kaş çizikleri… hayatımdaki en büyük pişmanlığım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Düşünüyorum da ne kadar malmısım skndkbdkshdjsb
BenMathilda Vay be hepimiz aynı şeyleri yaşamışız. Deletedmom283 hariç, yasaklı sitelerde işimiz yoktu icabinda. 😝
Mrs_Sunshine Birkoalaanasi eskiden romantik gelirdi şimdi ömrümde böyle saçmalık görmedim 🤣🤣🤣 içimdeeen akşam yaşlar 🙈
Dgndrmz Annesininpogacayanagi ahahhahaha ayy kaşta çizik hariç şu yazdıklarının hepsini yaşadım ya ama kaşta piercing vardı benim 😂 emocu gençler converslerdeki renkli bağcıklar vardı bide. Benim ki de rock.baby idi 😂😂 kuzenimin rock.ipsiz 😂😂 Allah ım ergenlik diz boyu ne dj akman dinlemeler falan 😂😂 ah gençliğim ah çürüdü gitti bu yerlerdee 😂😂😂 özlemişim ozamanları iyi oldu kızlar 😍
Mom022 Annesininpogacayanagi winampta çalanın sesini kısıp mediaplayerda çalanı dinlemek 😄 bak bunu sadece extra oldlar bilir hhehe
Songul1996 Kiviefe çek git bebegim uzaklara cek giiiiitttt gitttttt bavulunu topla bebegimmm cekkkkkk gitttttttt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣musa musa gülşah gulsahh yalnizim yalnizim yalnzim yanliz seni sevdim bebegim her zman bunu unuuuuttmaaaaağğğ ağğ ğ
Seda06 Annesininpogacayanagi mırc lerde çok takılırdım. Orada oyun sekmeleri vardı bilmece falan :) mırc lerde admin olurdum hatta :) çevrimdışı olup beklenen kişi geldiğinde hemen çevrimiçi olmalar :) arabesk şarkılar dinlerdim sanki ne derdimiz var :) oturup ders çalışsak profesör olmuştuk heralde