Evet güzel anneler ;
Kızımın doğumundan beri bu uygulamayı kullanıyorum bazen bazı konularda fikir ve paylaşım amaçlı aktif olsamda genelde daha çok okuyorum ve bazen çok üzülüyorum…
Eşlerimizle,aileleriyle,ailelerimizle,işimizde,
arkadaşlıklarımızda,komşuluklarımızda olan sorunlar problemler aklımızı ,ruhumuzu ,ve günümüzü tüketiyor lakin şunuda unutmamak gerekki ömür bir şekilde geçecek bazen acı bazen tatlı bazen durgun bazen yetişilemeyecek kadar hızlı…
Tabiki bu demek değilki vurdum duymaz olalım kişiliğimizden ödün verelim
Fakat tüm bunları yaparken sağlığımızıda düşünelim kimse her güne prenses gibi uyanamaz herkesin kendince problemleri sıkıntıları muhakkakki var.
Olmaması olağanüstü değil mi zaten ama bazen şöyle düşünmek gerektiğine inanıyorum;
Mücadele etmeliyiz bazen akışına bırakmalı bazı şeyleri görmezden duymazdan gelmeliyiz ateşe odunla gitmek yerine su olmalıyız açık aramak yerine sevmeye sebep aramalıyız tartışmak yerine paylaşmaya uğraşmalıyız heleki ANNE’yken dahada sabırlı dahada mücadeleci ve dahada aklı selim olmalıyız pire için yorgan yakmanın kimseye faydası olmaz gelin biz her daim aklı selim davranalım evimizdeki bir problemde boşanmayı yada çıkıp gitmeyi düşünmek yerine konuşabilmeyi bir müddet sessiz kalıp problemleri çözmeyi deneyelim yada ailevi problemlerde araya mesafe koyup kırıcı olmak yerine tatlı dille konuşabilmeyi Güler yüzle kırgınlıklarımızı dile getirmeyi bilelim inanınki herşey düzelir herşey güzelleşir,çözüm bulur birşeyi yapmak zor yıkmak kolaydır bu yuva olur,iş olur,komşuluk olur her konuda böyledir bazı okuduklarıma ve yapılan yorumlara bakınca içten içe çok üzülüyorum fakat birşeyler yazmayada çekiniyorum bunun için sizlere bu şekilde içimden gelenleri yazmak istedim…
Mutlu olun ,iyi olun ve en önemlisi her konuda öncelikle bir müddet sakin olun …❤️