Masalllll Kızlar 20 günlük bebeğim uykusunda korkuyo gibi dudaklarını büzüyo inliyo dua vs okuyorum ama başka napabilirim😔😔
wonderwomen Masalllll benimkide öyleydi sonradan sonradan geçti tabi bebeğim öyle inlediğinde hep elimi kalbinin üzerine koyup korkmasını engelliyordum. mışıl mışıl uyumaya devam ediyordu 😌
CAGATAY Masalllll bebeklerde rüya görüyor ve bunlar her zaman güzel rüyalar olmuyor,yumuşak bir ses tonuyla sakinleştirip elinizle dokunarak yanında olduğunuzu hissettiriseniz iyi gelecektir ben öyle yapıyorum
Masalllll wonderwomen ne kadar sürdü canm çok üzülüyorum öyle olunca sarılıyorum kulağına konuşuyorum ama bırakınca yine oluyo
deryardakayra Benim minnoşumda sıçrıyo sürekli uykusunda bende okuyorum babası da okuyo ama yinede devam 😔😔
Masalllll deryardakayra kuzum babaların nazari çok değer dediler ben de eşime nazar duası okumasını söyledim inşallah faydası olur
Masalllll CAGATAY kuzum ben de öyle yapiyom da çok üzülüyorum bebeğim öyle olunca dua ediyorum Allaha korkmasın diye 😔
wonderwomen Masalllll 2. ayında bitti şimdi çok çok nadiren oluyor. korkmayın üzülmeyin bu yüzden çok normal bu. ☘️
deryardakayra Masalllll babasına da okutuyorum kendim de okuyorum elleri yumruk vaziyette hep yukarda hiç içeri koyamam ondan oluyo belkide