Nazli_cakmak Bebeğim bugün aşı oldu çok huzursuz uykusu var uyuyor 10 dakika sonra ağlayarak uyanıyor emmek istiyor emerken ağlıyor emzik alıyor hırsla sonra yine ağlıyor dayanamıyorum artık ağlamasına
Deletedmom310 Nazli_cakmak benimkide bugün aşı oldu hep ağlıyor kucağımda ateşi yükseldi bide iki kere carpol verdim şimdi de 37.5 of napicam bilmiyorum
Damlaakin Nazli_cakmak bende bugün 2. Ay aşısı yaptırdım biraz ateşi var ve hep ağlıyor uykusunda bile ağlıyor 😢
Nazli_cakmak Deletedmom310 kalp ameliyatı oldu doğduktan 4 gün sonra aspirin kullanıyoruz onun için ama bugün biraz ateşi çıkınca ben de calpol verdim kucakta biraz rahat ediyor gibi
Fdsa Deletedmom310 Canım benim Kızmda bugün aşı oldu hemşireler 37. 37.5 olursa ateşi hastaneye götürün mutlaka dedi cok geçmiş olsun 🙏
Hemanjiomluminik Deletedmom310 carpol 1 yaşından önce vermeyin dediler bana. Ben de aşı yaptıracağım ama bilemedim
Deletedmom310 Nazli_cakmak benimki de hep kucağımda geziyor yere bırakınca ağlıyor emmek istemiyor zar zor emzirdim.uyuyakaldi şimdi biraz inşallah bidaha yükselmez ya
Deletedmom310 Fdsa doktoru aradım bende 38 üzeri riskli getirme dedi tatlım her biri farklı bişey söylüyor napicam bilmiyorum üstünü soyuyorum bu seferde hapşırma ya başlıyor Allah’ım bı gecseydi hayırlısıyla
Deletedmom310 Hemanjiomluminik bana da hemseire dolven yada carpol al dedi yükselince mecbur verdim korkuma düşürüyor sonra tekrar cikiyo
Fdsa Deletedmom310 dikkat Deletedmom310 hapşırması üşüdügü anlamına gelmez endişelenmeyin siz annesi olarak onun için en iyisini düşünürsünüz zaten 🙏 allah yardımcın olsun hayırlı akşamlar canım
Papatyam-46 Biz de dün olduk 2. Ay aşısı benim bebeğimde gün içinde uykudan uyanıp ağladı akşam da biraz ateşlendi sürekli ölçtük biz ateşini bir kere calpol verdim çok şükür bugün iyi. Geçmiş olsun bebişlerimize