Ebruzrlu mikkonunannesi- silikon göğüs ucunu bıraktırabildiniz mi? Benim bebeğim 1,5 aylık bıraktıramıyorum🤦🏻♀️
mikkonunannesi- Ebruzrlu 40 günlüktğ bıraktırdı hemen bırakmadı tabi her g p n uğraştım 1 aya yakın zaman da takıyorum tam çok çok emerken çıkarıp memeyi veriyordum öyle öyle geceleri uyku arasında eme eme bıraktı 🤗
sebnemrah Ebruzrlu Ucun hala yoksa o yüzden almıyor olabilir sadece uç çıkartan ufak pompalar var ondan alıp kullan canim
[silindi] fistikcisahap emzikten olduğunu kimse kanıtlayamaz canım. bazı bebekler emzik kullandığı halde meme reddi yapmayabilir. Meme reddinin en önemli etkeni atak döneminde olması olabilir.
BalYapanSinek Hiç emzik kullanmadık. 3.ayda emmeyi bıraktı kızım. Emzikle alakası yok bence. Her bebek dönem dönem yaşıyor. Çoğunlukla geçici oluyor bu durum. Bizimki geçmedi gerçi ama babası da 3 ay emmiş. Zaten her şeyi babaya benziyo 🤨
Aysgllylcn fistikcisahap bizde o ayda red yaşadık canım senin suçun değil atak dönemi olunca mız mız oluyolar
Karsimasaldakikiz fistikcisahap bebeğiniz kaç aylık? 1-2 aylıkken emzik ağzında çok durduğunda kızım memeyi kabul etmiyordu sanırım yoruluyordu. Biz de sadece uyutma aşamasında verip daha sonra alıyorduk ağzından. Şimdi 4 ay 8 günlük hiç öyle sıkıntı yaşamıyoruz emzikle alakalı. Yani emmede zorluk çıkardığı oluyor ama emzikle alakalı bir durum değil.
ZyNpYigit fistikcisahap n alakasi var yaaa bnim.oglmda ilk gunden beri yalanci emzik kullanio emioda mamada yio.ara ara mama reddi herks yasio
Nairobi fistikcisahap ne demek emzik verilmeden çocuk idare edilemez 😀😀şahsen benim bebeğim emzik kabul etmedi. Ben değilde komşular mı idare ediyor bebeğimi 😀😀
Lavitaebella fistikcisahap facebook “emzirme akademisi” grubuna katılıp yazın durumunuzu ve gönderileri okuyun doğru bildiğim ne çok yanlış varmış diyeceksiniz. Ben öyle dedim,çok faydalandım.
Karsimasaldakikiz Lavitaebella diş çıkarıyor şu an derdimiz o. Sorun çıkardığı zamanlar çok küçüktü daha. Diş çıkarma dönemine kadar olan süreçte sorun çıkarmayı bırakmıştı. Bir de böyle sorun çıkardığı durumları sıkı takip ediyorum devamlı denemeler yapıyorum sorunun kaynağını bulmak için
ygmrsylmz1 Kesinlikle emzikten benim bebegimede yaptı iki gün boyunca emziremedim kilo alımı düştü doktor hemen kestirdi emziği ve ben pek bi zararını görmedim emziksizliğin sürekli emziriyorum ve işimi gücümüdeyapıyroum oğlum bu arada beş aylık
Erencinarinannesi fistikcisahap hiç emzik vermedim 9 ay 10 günlük şu an emzik ve biberon meme reddine yol açar evet doğru ama bizde bunlar olmamasına rağmen atak dönemlerinde meme reddi yaşadık hemde çok şiddetli ama hayatımızda emzik ve biberon olmadığı için atlattık şimdi kendi istiyor memeyi bayılıyor meme emmeye emzik emme duygusunu azaltıyor tavsiyem yol yakınken eşinizi dinleyip vermeyin emziği
Mtzzeynep fistikcisahap benim kızıma doğduğu gün hastanede verdik emziği çok şükür 5aylık oldu bi kere bile meme reddi yaşamadık. Onla alakalı değildir bence.