Destinax El yapımı kremler yapıyorum cilt tipinize göre yüz serumları ve kremler bebeklerine pişik kremleri tamamen doğal balmumunun mucizesiyle ❤️ Düşünenleriniz varsa buyrun 🙏🤗
Destinax Aysen instagram hesabım var ama normal orada başlamadım satışa öyle çevreme yapıyorum ozggkkya instgram. Aloe vera jelinden ( kendş baktıgımdan aloe veradan ) krem yapıyorum Cilt tipine ve sorununuza göre serum Losyon bar ( en severek kullandığım)
Destinax Aysen bebeklerimize bebek bakım kremi her alanda kullanabileceğimiz aynı zaman meme ucu çatlaklarına Yanıklara krem hepsini balmumu propolisli ana malzemem bu mucizevi
Aysen Destinax yanı en azındna görebılecegımız şeyler eklersen sevınırım. Mesela hangisinin ne için oldugunu
Destinax Aysen yüz serumu sizin cilt tipinize ve şikayetinize göre hazırlanır aynı şekilde losyon bar da öyle. Losyon bar katı bir üründür gece yatmadan temiz ve kuru cildinize dolandırıyorsunuz ve bir miktari yüzünüzde eriyoe gece boyu bakım yapıyor. Yüz serumuda sabah kalktıgınızda temiz yüze sürülür gün boyu bakım sağlar. Ama bunlar sizin cilt tipiniz ve şikayetinize göre hazırlanmaktadır. Aloe vera kremi zaten başlıca her derde devadır bilirsiniz.