Sineemmm2 Bebeğim 2 aylık kafa şekli uzun biraz doğduğundan beri sağ sol sırt üstü yatırdım hep ama yinede uzun geldi bana şimdide yan yatırsam bile kendisi dönüyor sırt üstü yatıyor acaba bu durum büyüyünce düzelir mi yoksa böyle mi kalır
Arasannesi Sineemmm2 benım bebegım huni gıbıydı kafası 43 gunluguz 1 ayda ancak duzeldı doktor elıyle çekmişti oyuzden sivriydi.yastıkta yatırmamızı onerdı doktorumuz uyguladım bebegım hep el kalınlıgında bır yastıkta yatıyor kafası tamamen duzeldı
Sineemmm2 Arasannesi biz daha yastıkla yeni yatmaya başladık oda gündüzleri yastıkla yatıyor gece de reflü yatağında yatırıyorum inşallah düzelir böyle kalmaz
210796 Normal doğummu oldu?bende normal olmuşdu baya bir düzgün değildi şekli.6 aylığık olduk şimdi düzeldi.ama bir tarafı düz olduğu için 3-4 aydır yanımda yatırdım şimdi ayrılamıyoruz😂doktorumuz 2-3 yaşına kadar şekli düzelecek daha dedi
Sineemmm2 210796 yok canım sezeryan oldu ama bizim doğum biraz değişik oldu 40.cı haftada doğum yaptım bebeğim kanala girmediği için normal yapamadım sezeryan günü sabah kanala girmişti ama açılmam yoktu doktorum riske atmayalım dedi o yüzden sivri oldu ama düzelir demi böyle kalmaz
Arasannesi Sineemmm2 duzelır annesı yastık bıze fayda ettı cok fena durumdaydı sımdı yusyuvarlak cok guzel oldu masallah.sızınkıdemduzelır
Sineemmm2 Kuboos_ bilmiyorum ki bana sırt üstünde yatır kafası şekil alsın dediler yatırdım ondan mı acaba uzun oldu anlamadım