Mayisbebesi Deletedmom83 canım yürüteç genelde tavsiye edilmemekle birlikte en erken 6 aylıkken koyabilirsin.
Sahreyldrm Deletedmom83 desteksiz oturduğu zaman diyorlar ama eşim almış bende koydum kızım aşırı hareketli çünkü maşallah çok da sevdi hızlı hızlı gidiyor 5 dk koyuyorun
Ilknrylmzciftci Ben 8 aylıkken koydum yaşına doğru ilk adımlardan sonra hiç koymadım düşe düşe yürüdü 🤣
MelihAsk28 Şimdi beni linçlerler ama neyse. Ben koyuyorum oğlum 6 ay 1 haftalık ve çok sevdi 2 haftadır kullanıyorum. Çok hareketli bi bebek başka türlü baş etmem zor🤷♀️ dakika falan da tutmuyorum açıkçası yani 5 -10 dkka falan 🙄
Ssevey Sahreyldrm Maşallah cnm benmki 5 ay 9 günlük oldu koyucam yavaş yavaş ama eşim bir türlü bodrumdan çıkarmıyo bende korkuyorum inmeye 😃
Sahreyldrm Ssevey valla çok tatlı oluyorlar ben de içinde çok durdurmuyorum mesela çamaşır asacagimda koyuyorum geliyor o da balkon kapısının önüne bana bakıyor yada akşam artık kollarım agrimjs oluyor tutmaktan öyle bı beş on dk alıştı o da oradan alınca ağlıyor 🤦😄