SinanzehraNeva Burada birisi paylaşmıştı buna benzer bi aktivite halısı bende ordan görüp bebeğim için böyle bi halı yaptım üzerinde olması gereken çoğu oyıncak takılı değil ama genel hali böyle nasıl olmuş sizce
Makarna_kulak SinanzehraNeva eline sağlık çok güzel olmus bence bu kadar yaptıysan kumaşlardan yada evalardan rakam felanda yap daha hoş olur 🤗
SinanzehraNeva Deletedmom196 Efemm eSved Deletedmom278 emeklemiyo ama yüz üstü olduğunda bu üzerindeki hayvanlar ve şekillere takılıyo ses çıkaran yada çıkarmayan keçe oyuncaklar yaptım onlarla oynayıp zaman geçiriyo . Belki sizede fikir olur diye paylaşmak istedim
SinanzehraNeva Deletedmom336 Arasannesi Makarna_kulak ve diğer beğenen kullanıcılara teşekkür ederim inşallah fikir olur sizede
SinanzehraNeva Makarna_kulak evet keçeden sayılar falan yaptım çıngıraklı oyuncaklar ama onlar halıda dikili değil bu fotoğraf da çıkarılabilen şeyler ayrıca oynaması için o şekilde yapmıştım
SinanzehraNeva Makarna_kulak ben arkdaşım ve kendi evdeki kızımın nevresim den artan parçalarla yaptım bi yorgana zıbın çıtlarıyla çıtladım onları dikip bileştirdim yani hem soğuk almıyo hem güzel vakit geçiriyo biz kullanıyoruz bazen sıkılıyo bi kaç gün kaldırıyorum düz yorganda oynuyo tekrar serince nasıl heyecanlanıyo
Makarna_kulak SinanzehraNeva cok başarılı olmuş 😘 hem kuzulara degisiklik olur hemde biz annelere ilham 😍