Merveaaa Bebeği kuvezde kalan anneler bebegim kuvezde 2-3gun yada 1 hafta sonra Allahin izniyle cikmasi bkleniyor ama hemen cikartmiyolarmis sanirim emzirme agitimi veriyolarmiz yanima ne almaliyim basina gelen varsa paylasabilirmi lutfen
Hunilianne Merveaaa anne bebek birlikte kalacaksanız Eğer emmeme ihtimaline karşılık süt sağma makinesi, biberon, sıcak su icin kettle, bez, alt açma kıyafet ıslak mendil pamuk battaniye vs
Gizgiiiz Merveaaa Benım bebeğimde 1 ay küvezde kaldı ama hiç kalmadım günde 5 kez emzirmeye gittim sadece
Macidenezkerimali Merveaaa eğer sadece emzirmek içinse önü düğmeli gömlek giymenizi tavsiye ederim bide duş alıp gitmeniz gerekir
Snd34 Merveaaa yok canım erken değil 39+3 te Doğdu hızlı nefes alıyordu onun için alındı ilk sonra ishal ve kusma yaşadı onlar iyileştikten sonra idrarında bakteri çıktı baya bekledik onun iyileşmesini bu gün son tahlilleri alınmış onlar da temiz çıkarsa taburcu olacak inşallah 😊🌸🤲🤲
Merveaaa Gizgiiiz odaya alicaz fln demek istediler bilmiyorum bnde bkliyorum bklm o yzden srdum burda post acip
Snd34 [silindi] daha iyi canım teşekkür ederim inşallah daha da iyi olup gelecek evine en kısa zamanlda kavuşuruz kızımla 😊🌸
[silindi] Merveaaa odaya derken bebek emzirme odaları ayrı oluyor kuzum bebekler gene yatak givi bir yerde oluyorlar sen hastanede kalacaksan elbise alacaksın yanina ne olur ne olma biberon alacaksın göğüs pedi alacaksın temiz olsun diye bide temiz olacaksın bunalr benim bebeğim 3 ay kaldı hastanede benim devlet Hastanesi’nde ve ben orda kalırdım 3 ayın 10 günü evdeydim düşün ve sadece. Biberon aldım yanima bide giyim başka bişi almadım hastane biberon ve göğüs pompası veriyordu süt sağmak için sizin hastaneye sor bence daha iyi ara deki ne laİm diye
asaf_3545 Merveaaa bizde 1 hafta kuvezde kaldık solunumdan dolayı bizimki. Sanmıyorum odaya alacaklarını size bebeği getiriyorlar emziriyorsunuz kucuk bi odada sonra teslim ediyorsunuz yaniniza pike gibi ince birşey alın memenizi almiyorsa süt sağma makinası isteyeceksiniz hastaneden özel mi hastane ? Birde şikayetiniz nedir
Minik2589 Merveaaa 20gun. Kuvezde kaldı 2gunde servise alıp bebekle beni takip ettiler …bebeğin ihtiyaçları ve kendime terlik pijama ayrı kıyafet almıştım okadar
Melek-yelgel67 Merveaaa benım oğlum 13 kaldı kuvezde 3 kere emzırmeye gıttım ben yanıma bısey almadım yogun bakımda bı bolum yapmışlardı tum anneler orda emzırıyorduk çıkmadan 1 gun once odaya aldılar bır gece hastanede beraber kaldık bebegın gelısımıne baktılar ertesı cıktı cok şükür
Hunilianne asaf_3545 bazı hastaneler bebek yogunbakimdan çıkınca anneyle bir gece serviste kalsın istiyor. Emzirme eğitimi yogunbakimda veriliyor ama serviste de bebek memeyi tutuyo mu ? Dirin oluyor mu falan diye kontrol ediliyor. Herhangi bir sorun oluşmadıysa taburcu ediliyorlar