MDLA Merhaba canlar kızım iki haftalık bir hafta önce göbek bağı düştü şimdi ara ara kanıyor gibi normalmı bilemedim bilginiz varmı
Misskokulum MDLA K vitamini eksikliğinden oluyor bizim de öyle olmustu hastanede tekrar K vitamini iğnesi yaptılar bi daha da olmadı
Koskersultan MDLA benim bebeğimin de göbek bağı düştükten sonra baya Bi kanadı kıyafetleri hep kan oluyordu 2 hafta kanadı. 4 günlükken bağı düştü erken düştüğünden dolayı kanıyor demişti doktorumuz bişey yapmadı kendiliğinden geçti
Fatos11_03 Arkadasimin bebeğinin.de kanıyordu çocuk doktoruna gidip göbeğini yaktırdı nasıl yapıyolar bilmiyorum ama yakiliyormus
Janss MDLA Uzun süredir devam ediyorsa kvit ya da gümüş nitrat uygulamak gerekebilir ama hafif leke gibiyse kurur zamanla, bezin o kısmını katlayarak bağlayın annesi. ☺️
Koskersultan MDLA büyük ihtimalle ondandır ara ara benimkinin de kanıyordu doktorum öyle dedi düzeldi zaten kendiliğinden öyle çok kanamadı ama kıyafetini kan yapıyordu her açmam da çok kanarsa mutlaka Bi doktora sor derim