DenizAlpinAnnesi elma püresi tattirdim ondan sonrami oldu bilmiyorum alerjik reaksiyonmu yoksa parmagi hep agzinda ondanmi sizce
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi kuzum diş belirtisi varsa salya da çok yapiuor böyle benim kızım da aynı oluyor bazen
yldrm986 DenizAlpinAnnesi ay bu ne tatlılık böyle ya maşallah 🙏🏻 Alerji gibi duruyor,tadimlarda 3 gün kuralı uygulayın yine de 👍🏻
Albertosss DenizAlpinAnnesi maşallah çok tatlı annesi 🧿 azıcık kızarmış ama Elmadan olacağını zannetmiyorum benşm kızında öyle oluyor diiş çıkarma döneminde tomurcuk tomurcuk geçiyor hemen . Kehribar kolye bileklik kullan ( bilmiyorum varmı yokmuda) biz çok faydasını gördük canım
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi sadece ağzının kenarinda yanaklarindaysa salyadandir bence ama başka yerde de varsa alerji olabilir kuzum takip et inşallah salyadandir
DenizAlpinAnnesi Sahreyldrm var maalesef süt ürünleri diyeti yapiyordum zten, ama tadimlara gectim doktor tavsiyesiyle benim yediklerimdenmi yoksa tadimlardanmi anlayamiyorum
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi öyle de çok zor ya arada kalıyorsun bilemedim kuzum ben bı bilen çıkar inşallah 🙏💕