Stellaa Kizlar 15 gunluk bebegim var saglik ocagindan devit 3 vermislerdi 14. Gunden sonra kullan diye. Cocuk doktoruna sormayi unuttum kullanan var mi ? Bugun baslamam gerekiyo
VERA19 Stellaa Evet bende 14. Gün başlamıştım kullan bir sorun olmaz çok kişi kullanıyor canım ama bazı arkadaşlar memnun değiller,devletin verdiğini değil kendileri eczaneden özel alıp kullanıyorlar önerirler birazdan ben bilmiyorum🤷🏻♀️
DogaLina Stellaa onda paraben var sağlık ocagınınkini kullanmıyorum ben. B bac kullanıyorum. Doktorumuz bunu önerdi. Şimdi 5 aylık olduk sprey verdi bitince ona geçicez
Elifhanim Stellaa banaada saglik ocagnda verdiler benm cocugmda kusma yapti bnde doktoromu aradm coledan die bi d vitamini var onu kullanmami soledi
Stellaa DogaLina hadi ya doktoruma sormayi unuttum ben de 1 aylik olmadan da gitmek istemiyorm bu zamanda
DogaLina Stellaa içeriğe bakarsan google dan görebilirsin. Doktorun telefonu yokmu arayıp sor istersen
Selvaelyennn Stellaa benim doktorum sağlık ocağındakini önermedi. Pedia-d kullanıyoruz biz. Doğumdan itibarende verilebilir hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Günde 3 damla.
Canada10 Stellaa onu kullanmanı önermem canım içeriği pek temiz değil. Daha makul fiyata ve içeriği temiz venatura D vitamini var zeytinyağlı 20₺ onu al daha iyi günlük 1 damla kullanıyorsun fiyat olarakta herkesin alabileceği bir ücrette
Deletedmom276 Stellaa içinde ayçiçek yağı var, Bebekler için zararlı diye doktorumuz ocean tavsiye etmişti onu kullanıyoruz.
bebegiminbesigicamdan Deletedmom276 ocean d3 un mg olarak kac sizin ben aldim ama yanlis aldim galiba resmini atabilir misiniz
Deletedmom276 yeni-anne tek fıs günde, 10 günlükken yada 15 günlükken başlamıştık. Doktor tavsiyesi ile.
Batu37 Stellaa biz kullandık hiç memnun kalmadık oğlum verdiğim dönemde çok huzursuz oldu eşimde vermeyelim dedi ben tahmin etmedim ilaçtan olacağını ama bırakınca düzeldi çoğu kişidende okudum memnun kalmayanda çok var
Ynsnrgl obirannee 4 damla dediler bana 6 buçuk aylık şuan bebeğim. Belkide bebek gelişimine göre değişiyodur.😊
Ynsnrgl Saida_Safiye 4 damla dediler bana 6 buçuk aylık şuan bebeğim. Belkide bebek gelişimine göre değişiyodur.😊
Denizdebiryunus Stellaa sağlık ocağının verdiğini kesinlikle kullanmayın için de kanserojen madde paraben var ocean d3 400 IU ’yu kullanıyoruz tamamen bitkisel ve en doğalı ayrıca bende hemsireyim o yüzden biliyorum hastaneye gitmenize gerek yok ben internetten sipariş veriyorum kargoyla geliyor
Denizdebiryunus [url=https://hizliresim.com/w4dVpn][img]https://i.hizliresim.com/w4dVpn.jpg[/img][/url]