Rengin Mervedog Tugceers gecen hafta gittim eve gelmiyorlar. Siz gideceksiniz. İçeri sadece 1 kisi alıyorlar kucağımda yaptı hiç bir sorun yaşamadım onlarda gayet tedbirler merak etmeyin.
yasemnugr06 Tugceers ben biraz önce 6. Ay aşısı için sağlık ocağında ebeyle görüştüm kesinlikle getir dedi sağlık bakanlığı yapın demiş bağışıklığı güçlenir dedi ebe bu sefer yapılmayan aşılarsa hasta olursa hastaneler de gezmek zorunda kalacaksınız dedi bakalım yaptıracağım birşey çıkmazsa eğer
Mervedog Bizim 2 ay aşısı için cuma günü çağırdılar sağlık ocağına nasıl gidicez ne yapacağız bilmiyorum.Bebeğimi oraya sokmak istemiyorum🙁
yasemnugr06 Rengin aynen bu tehlikeler de varmış dün de haberler de okudum sanırım kızamıktı yapılmıyormuş bazı ülkeler de yeni bir salgın gözüyle bakıyorlar
yasemnugr06 Ayrıca eve gelmesinler istemem ben güvenemem siz de dikkat edin ortam fırsatçı folu malesef
Gmzdre Ben 21 martta yaptırdım. Sağlık ocağına gittim. Tek tek alıyorlar içeri o şekilde olduk sorunsuz bir şekilde atlattık çok şükür
simgecan Tugceers bizim 4mayısta aşımız ve gideceğim zaten içeriye tek tek alıyorlarmış o yüzden pusete koyup örtüsünü örteceğim altına da tek kullanımlık örtülerden sereceğim
Tugce52 Canım biz de bugün yaptırdık 6 ay aşısı ama ev egelmiyorlar biz gittik içeri tek tek aliyorlar ben alt açma serdim asi olduğu yere kapıyı felanda ittirerek açtım bı yere dokunmadım çocuğu da gelince güzelce sildim