Sahreyldrm Merhaba kızlar kızım 4 ay 21 günlük bebe yatmaz almak istiyorum ama kullananan anneler var mı gerekli mi sizce devrilmiyor değil mi yana falan?
Deletedmom283 Sahreyldrm https://www.akakce.com/egitici-oyuncak/en-ucuz-playgro-isikli-muzikli-araba-koltuk-fiyati,250612238.html ben bundan alacağım hem müzikli :)
hanndee_ Sahreyldrm 8 bucuk aylığız almadığıma pişmanım 4. Ayından beri oturuyor kısacık zaman için almıyım dedim 4 ay boyunca etrafını devamlı yastıklarla kapladım bence büyük rahatlık çünkü 8 8 bucuk aya kadar desteksiz oturamıyor çoğu bebek veya kendini arkaya atıyor
Cemreela Sahreyldrm 4 aylık 6 günlük. Doktorumuza sordum hiçbir sıkıntı olmaz kullanın dedi. Sipariş verdim Hepsiburada dan 127.90 tl yıkanabilir olanından :) bugun teslim edilecek yani inşallah 😄
Berrahnm Sahreyldrm canim cok gereksiz bize hediye geldi 5 aylikti skmdi 7 aylik kendi oturuyor toplasanız 10 kez oturmadı
Mesliza Hiç gereksiz bir şey zaten 1,5 ay sonra kendisi oturacak .Ben aldım kızım hiç oturmak istemedi,onun yerine oyuncak falan alın artık başlayacak oyunlara hafıza kartı, ilk araba,renkli piramit öyle şeylere harcayın paranızı😍
Sahreyldrm Mesliza ya oyuncaklarla falan oynuyor ama oturmak istiyor sürekli yürüteç almış babası koydum onda çok seviniyor yürüyor maşallah baya alıştı ama 5 dk falan koyuyorum o bile içime sinmiyor nolur nolmaz diye acaba 2. El mi alsam dedim 1 ay için o kadar para vermiym diye baktım onlar ortlaama 50-60 falan
Sahreyldrm Deletedmom283 bu da çok güzelmiş ya başlı başına bir oyuncak gibi aklımda olsun teşekkürler 😊
Deletedmom336 Deletedmom283 bunun yorumlari devriliyor fln bisileer vardi ben de buna benzer aldim klasik bebeyatmazlardan degilde.4 ayligiz simdi bile hafif yatar pozisyonda oturtuyorum
Sahreyldrm hanndee_ evet bende böyle düşündüm bı ara bir ay için falan dedim ama ne bileyim ya mantıklı da geliyor bide çok tatlı duruyor
Bertug_bebek Walla kuzum bnde bu sayfadan Bı arkadaştan almıştım kılıfları çıkıyo yıkanabılıyo kullanışlı bebegim 6 aylıkken aldım yanlarına yastık koymaktansa ona otrtum butun işini yapabılıyorum o oyun oynuyo
Sahreyldrm Bertug_bebek işe yarıyor yani değil mi ? Bana çok mantıklı geldi yurutece koymaktansa o daha sağlıklıdır diye düşündüm
Bertug_bebek Walla canım 7.5 aylık hala oturuyorum yüfüteçten daha sağlıklı ve daha guvrnlı bence 2 el alabılırıdn ama denk gelırse sor kızlara muhakkak vardır. Bnde once dedım ne gerek var dıye şimdi sofraya bıle otrtuyoeum annelere gdınce dscwk korkum yok hiç
Sahreyldrm Bertug_bebek evet ya gittiğim yerlere bile goturebilirim yoksa kucaktan inmiyor sever diye düşünüyorum bende inşallah yani
Sahreyldrm Berrahnm ya yurutece koymaktansa ondan alauim demiştim bende kızım oturmayı çok istiyor yoksa kucaktan inmiyor sever diye düşünmüştüm ben de fiyatları pahalı gibi ikinci el mi alsam dedim o yüzden 💞😐
Mihribann Sahreyldrm ben 6 aylıkken aldim canim kızim 10 aylık hala kullanıyo cok kullanışlı düşme riski yok bırakıyosun istedigin gibi oynuyo
Sahreyldrm Mihribann yan falan yatmıyor demi bebek ya dik durabiliyor değil mi bide koltuğun uzerine falan koyuyor musunuz
Bertug_bebek Sahreyldrm yooo yatıyo ben koltuğun uzerı e koyup babasıyla benım aramda tv da seyrediyor oyunda oynuyır
Mihribann Sahreyldrm yok normal duruyo önceden koltuga koyuyodum ama artik büyüdüğü icin atiliyo içinden düşer falan diye koymuyorum
Sahreyldrm Bertug_bebek valla daha da heveslendim inşallah benim kızım da sever de oynar hiç duracak bı bebek değil dikkatini çeker inşallah