Princesmotherr Berken bebegin guzel annesi... bu soğukta yağmurda karda hic usenmedi,belki kendi bebegini bi baskasina emanet etmek zorunda kaldi,belki kendi hayatından 1 saatte olsa fedakarlık etti, ama benim oglumun mamalrini bize yetistirdi.ona nasil tesekkur etsem az.allah bin defa razi olsun.bebeğiyle eşiyle tüm ailesiyle mutlu huzurlu bi hayat sürsün insallah.seni çok sevdik oglumun mama annesi.tekrar çok tesekkur ederiz... ❤😍😘
Berken Princesmotherr yaa ben bunu yeni gördümm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için keşke daha fazlasıda gelse elimden birilerine yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şifa olsun yavrunuza sağlıkla büyüsün Allah hiçbir anneyi çaresiz bırakmasın ♥️💐
Srht Allah razı olsun Berken bebeğin annesinden çok sevindim bende. Allah zorda bırakmasın onu ve ailesini, kaderinde varda zorda kalırsada; ona da onun gibi yetişecek insanlar olsun etrafında 🙏🏻❤️❤️ Güzel anneler Princesmotherr Berken
Seda0202 Berken sen ne kadar iyi bi annesin tebrik ederim Rabbim cocugunla bi omur mutlu yaşaman dilegiyle ❤💞