Dilan_lorin arkadaşlar 11 günlük bebeğim sol göğsümü emmiyor çığlık çığlığa emzirmeye çalışıyorum asla kabul etmiyor arada alıyor ama emmiyor sağ sanki sola göre daha az geliyor lütfen yardım edin bu sorunla nasıl başa çıktınız
Nekwam Dilan_lorin tam veremiyosundur agzina canim. Bebeğin altina normal yastik koy. Sütünü sur meme ucuna tam agzi acikken meme ucunu bas ve işaret parmaginla bastir sok agzina. Bir de sütün tadina bak değişik mi diye . Her zaman önce onu ver.
anne15 Dilan_lorin acken önce az emdiğinş ver sonra diğerini ver dediler banada . Benimde solda ucu azdı tutamıyodu ama cok ac olunca tutuyor zorlayın siz yine tutucaktır emdikcede gelir süt. Birde değişik emme pozisyonlaroda varmıs belki öyle emer deneyince
Fatma05 Dilan_lorin 2 aylık oglum var benimde ilk sol gogsumu almadı ucu yoktu agliyordu bende geceleri uyku sırasında veriyordum öyle alıştı canim simdi ikisinide emiyor öyle dene birde elini makas yaparak ver
Yedaarven Dilan_lorin Sağ memeyi verir pozisyonda sol tarafınızda yastığın üstüne yatırarak emzirmeyi deneseniz belki öyle tutabilir.
Dilan_lorin İnanın her yolu deniyorum sütün tadına baktım tadları aynı terz pozisyon denedim açken denedim bazen alır gibi oluyo ama solu cuk cuk emiyor sağda ağzında tutuyor arada cekiyor sağ göğsümde süt kesilecek diye ödüm patlıyo günde 2 3 defa sağıyorum