OzlemGelen Dün 40 derece ateşle hastaneye kaldırıldım ikiZleri var Mastit oldun dedi doktor serum taktılar antibiyotik başladılar ama göğsüm hala kötü ve ateşim yine yükseliyor başka önerisi olan var mı lahana yaprağı haricinde
MGK OzlemGelen duşun altına girip meme ucuna doğru göğsünüzü tarak ile tarayın. Emzirirken göğsünüzde sertlik olan yere bebeğinizin çenesinin gelmesini sağlayın. Çok geçmiş olsun bir an önce geçer umarım
Miracalpinannesii OzlemGelen bol bol emzir ve arkasından sağ mutlaka canınbir şey çektiyse de ye mutlaka bende 3 defa yaşadım aynı şeyi geçmiş olsun canım
Aysegulisaa54 OzlemGelen sıcak duşta gögüslerine su tut çıktın gibi elektirikli pompayla sağ bende oldum böyle düZeldim
Meltemadaa Sıcak havlu koy canım iyice masaj yap onla göğsüne ama çok sıcak olmasın sonra sütünü sağ sağarken de o bölgeye masaj yap en son da buzlu suya koy havluyu onla masaj yap göğsüne eminim iyi gelecektir. Benim ki öyle geçti 😊
EceSultan Canım ters emzir. İnternete mastit emzirme pozisyonu yaz benimde ateşim 40a çıktı çok kötü oldum o göğsünü boşaltmadan rahatlayamazsın ters emzirirsen açılır göğsün
Bubu Üç gün önce senin gibi oldum hastanelik oldum üç gündür ters emziriyorm duşta sürekli gögsmü ellerimle sagıyorum bebegmi emzirdkten sonra kalan sütü sagıp gögsümü boşaştıyorm cok acı verici ama ters emzirmek ve. Sürekli gögsü boşaltmak rahatlattı inşallah sen de rahat edersin. Arada parol de içtim rahatlamak adına
demetdemircioglu OzlemGelen lahana yapragini sogutun ve gogsuze koyun iyi gelmedi diyen kimseyi duymadim. Ebeayse var instagramda ordada buzdolabi posetunde sogutulmus nohutla goguse masaj teknigi var lahanadan sonra deneyebilirsiniz
MomTubamom OzlemGelen her yerim ağrıyo sağ göğsümde ağrıyohalsizlik var ama ateşim yok mastit böylemi başlıyo dr a hemen mi gitmem lazım yoksa yarın gidebilir miyim belki geçer diye düşünüyorum
OzlemGelen MomTubamom evet aynen böyle başlıyor bi anda kötüleştim ben titrememi durduramadı hemen göğsüne sicak su kompresi yap sağ be lokum koy göğüs ucuna ama dikkat çok kötü biri ben ölüyorum sandım
MomTubamom OzlemGelen peki sıcak su kompresi nasıl yapılıyor Bide bebeğim çok huzursuzlanıyo benim ağrılarım olduğundan beri onundamı ağrısı oluyo sizin bebeğinizde böyle oldu mu
Hasret MomTubamom onlarla hiç uğraşma direk doktora git bende 2. Kez oldum bugün 😔antibiyotik kullanmadan düzelmiyo
Hasret MomTubamom tabiki doktor antibiyotik yazarken kullanabilir miyim emziriyorum dediğimde kullanabilirsin demişti zaten emziren annelere her antibiyotik yazmıyorlar