Beyzanurlina Kızlar ptt basvurusundan maske alan varmı acaba 2 hafta oldu 2 kerede sıparıs verdık yok yani ne satılıyo nede geliyo yok maskemizde napıcagımızı şaşırdk👀
[silindi] Beyzanurlina Bugün bana Sağlık Bakanlığından mesaj geldi. Eczaneden şu kodla 5 adet alabilirsiniz diye.
dilara5258 Beyzanurlina eşimde bende başvurduk edevlet üzerinden ama bize de ne mesaj geldi ne de ptt getirdi ne yapacagız bilmiyorum dışarı çıkmıyorum ama nolur nolmaz
Deletedmom133 Beyzanurlina 1 saat önce meaaj geldi baa aradım almaa gideceğim bende kimlikle birlikte aliyorsunuz
Beyzanurlina [silindi] siteyi gonderebılırmısınız acaba yalnış bıseymi yaptım 2 hafta oldu 2 3 kere basvurdum ama yok hiç bı ne mesaj ne mail hiç bişey gelmiyo😂 bari satışları açın yani böle sacmalık olurmu 🤷🏼♀️🤪
Kumsal06 Beyzanurlina bizede bgn mesaj geldi canm 5 adet kodla beraber eczaneden alabilirsnz diye bi kac gunr sizede gelir buyuk ihtimalle
Deletedmom133 Bendeanneoldum ben aile olarak onuda forma eklemiştim eger evlenmediyse kendisi form doldursun
Myagiz Beyzanurlina bnm de 2 hafta oldu gecen hafta yaptim ta bugun msj glmis grumceme beni aradi esim simdi almaya gitti eczaneye
OlgaArslan Beyzanurlina https://maske.epttavm.com/ bu linke tıklayıp en aşağıya inin başvuru formu olacak onu doldurabilirsiniz
Deletedmom_36 Hanimlar malum bebekle disari cikmiyoruz hatta hic disari cikmiyorum aksam benim kodumla esim alsa maskeleri oluyormu bilginiz varmi?