PrensesAnnesi0619 Canlar 24 yasindayim 48 kiloyum 8 aylik bi kizim var emiyo ve ek gida aliyo ama gel gelelim düzenli yememe ragmen kilo alamiyorum ve ne yersem yakiyorum kilo almam icin ne yapmaliyim öneri verebilirmisiniz 🙏
Zeynept PrensesAnnesi0619 ben 43🥺 ama düzenlide yediğimi sanmıyorum. Kızıma eve koşturmaktan kendimi arka plana atıyorum
PrensesAnnesi0619 My_LiFee ahaha cok sukur hersey yolunda ama cok cabuk yoruluyorum kizimi bile tasiyamiyorum 😊
[silindi] PrensesAnnesi0619 valla kuuzm bu yaşıma kadar alamiyordum Dr bana Özel.mama.berdi ve diyet listesi 1 ayda 4 kilo aldım. Ve Dr dedigi gibi düzenli eşit şekilde her yerden aldım.yani şimdi hamur falan dicekler ama o çok düzensiz hep yağ yapar sağlıksız demisti düşün bana hiç hamur onermedi günde 1 öğün oda saat 9 gibi yatmadan öncede bir dilim tost yada ekmek arası demişti
Nill16 Ben de zor kilo alıp kolay veriyorum dogumdan sonra doktorum tavsiyesiyle 2 kutu kan ilacı ve 1 kutu b12 kullanmaya devam ettim 1.64 boyum 53 kiloydum dogumdan önce 68 kiloyla dogum yaptım suan 55 kilodayım kuriyemis muz cikolata hergün yerim 🤗
Hunilianne Arkadaşlar siz ağzınızda gümüş kaşıkla mı doğdunuz? Kadir gecesi mi doğdunuz? Bu ballılık nerden geliyo😢( kıskançlıktan çatladı)
Balbocegi Hunilianne hahha bende 😂😂 keske bizler de boyle olsak 🙏 ama bu arkadaşlar ne kadar düzenli besleniyoruz deseler de bizim gibi istaha sahip değiller kesinlikle .
Balbocegi PrensesAnnesi0619 sizin tüm gün yedikleriniz bizim bir öğünümüz bence 😂😂 Ben kendimi bildim bileli rejim yaparım ama ipin ucunu bir bırakayım 2 günde 2 kilo almayı başarırım yani 😂😂
ElisaArya Bende varım 43 kilo ile hamile kaldım 49 kiloyla doğurdum. Üç kilo doğdu kızım doğumdan sonra 38 kiloya bile düştüm 21 aylık kızım şuan 43 kiloyum yine