Egynazim Anneler merhaba 3 aylık oğlum için oyun halısı almayı düşünüyorum önerileriniz neler? Erken mi, Marka vs
kutay5 Egynazim hayir hic erken degil biz kontrole gittimizde doktor oyun halisinin faydalarini anlatti algisi gelisiyormus birde zeka karti al dedi ben samsun da civilden almistim cok buyuk almadim simdilik ayi buyudukce daha buyugune gecicem
Emircik Egynazim fısherprıce piyanolu oyun halısı nasıl oynuyor seviyor basıyor o bastıkça ben mutlu oluyorum 😊
Efenin_annesi Egynazim https://m.trendyol.com/fisher-price/fisher-price-jimnastik-merkezi-oyun-dunyasi-p-31335069?boutiqueId=451597&merchantId=111781&gclid=EAIaIQobChMIufbinYzq6AIVCqgYCh0SrQHCEAQYBCABEgJCePD_BwE ben bundan çok memnunum kullanım şeklinden dolayı uzun süre kullananiliyorsunuz
Eminos kutay5 donmeye basladiktan sonra durmuyorlar icinde hic de büyüğünü almayin bende babycimm diye bi marka almistim 6 aydan sonra yatmadi icinde ama oyuncaklarını oynadi piyanoyu hala gezdirir elinde 13 aylik simdi
Begrich Egynazim fisher Price köpekçik ve arkadaşlarının jimnastik merkezi. ☺️ Bebeğim 4 aylık ve bayılıyor