Yasemin000 Doğumdan sonra geçer demişlerdi çok çok sancılı geçiriyordum doğumdan önce ama geçmedi hala sancılı geçiriyorum ve bakmak zorunda olduğum bir bebeğim var faydasını gördüğünüz bir şeyler var mı ya da benim gibi ağrılı geçiren anneler 😩
Deletedmom812 Yasemin000 Papatya çayı çok iyi gelirdi bana hamilelik öncesi canım şuan henüz adet olmadım 11 ayı geçti
[silindi] Yasemin000 off ben ben kusma mide bulantısı da dahil… Ağrı kesici içiyorum hep ne yaoayim oda çok zararlı :(
Yasemin000 Deletedmom812 ben bebeğim 6 aylıkken görmeye başladım şu an 10.5 aylık emzirirken içiliyor mu peki canım ?
Deletedmom812 Yasemin000 tabiki kuzum bi sakıncası yok içebilirsin birde bitter çikolata iyi gelirdi şimdi hatırladım ayaklarınıda sıcak tut
Yasemin000 [silindi] ben de ağrı kesici içiyorum vallahi Yapacak bir şey yok bekarken yataktan çıkamazdım ama malum bebekler var ayakta durmamız gerekiyor kusma bende oluyordu şimdi ya oluyor ya olmuyor sezaryen yaptım acaba onla mı alakalı diyorum gerçi normal doğum yapan yakınlarım var kimisi ağrılı geçiriyor kimisi hissetmiyor anlamadım😓
MelihAsk28 Nefret ettim artık , doğumdan önce bike bu kadar sancım olmuyordu. Ben hep düzenli oluyorum doğum yaptığımdan beri , 2 3 gün kıvranıyorum resmen tek iyi gelen sıcak su torbası bide ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum 😏
Yasemin000 MelihAsk28 aynen ya Allah affetsin nefret ediyorum adetten sancı beni mahvediyor ayaklarımı sardım karnımı sardım bakalım iyi gelir inşallah😞