Deletedmom23113 3 aylık ve üzeri annelerrrrr🤍 bebeğim bu aralar ellerini emiyor hep , zorla çekiyorum ağzından yaaaa , cak cak eller ağızda🤭 sizde oluyor mu bu durumlar
Selinsu Deletedmom23113 bırakın emsinler zorla çekmeyin özgüveni guven duygusu zedelenir falan gibi bisey okumustum tam hatirlamiyorum
BenDenizMustafakemalinannesi Deletedmom23113 benim bebeğime emiyor canım ellerini keşfetme dönemi o yüzden bırak izin ver kesfetsinler çok mutlu oluyor çünkü 😍
Zeytingoz Deletedmom23113 bizimki bazen bir yumrugunun tamamını bazen iki yumruğunu birden ağzına almaya çalışıyor 😂 ama çoğunlukla işaret parmağı ağzında ve öyle emiyor ki mirc mirc sesler çıkarıyor parmağını kıpkırmızı yapıyor 🤗 çoğunlukla müdahale etmemeye çalışıyorum
Deletedmom196 Deletedmom23113 bizimki de hep emiyordu. Ben hiç müdahale etmedim bir süre sonra bırakıyorlar zaten.
Havva_Nur Deletedmom23113 benim oğlum 4.5 aylık parmaklarını alıyor yumrukla alıyor hatta iki elini yumruk yapıp aliyor ağzına. Çoğunlukla kendini öğürte öğürte bi kalıyor ama durmuyor devam ediyor 😅 bende hiç engellemiyorum
Ecemella Deletedmom23113 3 aylık olana kadar emzik niyetine memeyi kullanıyordu. Ne yaptıysam emzik aldıramadım. Şimdi 3 ay 14 günlük yumruklar ve parmaklar devreye girdi 🤦🏻♀️ Memeyi bıraktığı gibi ya üç parmağını, ya baş parmağını yada yumruklarını şapırdatarak emiyor birde salyalı salyalı 😂 diş yerleri mi kaşınıyor acaba diye düşünüyorum ama bilemedim.
Nisanur889020 Ecemella meme reddi yasadinizmi benim bebekte 3 ay 12 günlük sürekli emmiyor parmağını elini
Ecemella Nisanur889020 eskiye göre daha uzun aralıklarla emiyor ama doyduğunu düşünüyorum memeyi boşaltıyor. Meme reddi değildir herhalde 🤷🏻♀️ Açlıktan değildir el emmesi bence.
hilall89 Deletedmom23113 ellerini nerdeyse yicek simdi de baş parmağını emmeye başladı emmesi sorun degilde kusuyo yaramaz
Selvinaz Deletedmom23113 Emsin benimkide emiyor ebeye sordum bana aç kalıyorsa doymuyorsa ondandır dedi şükür artık emmiyor ilk emiyor sonra mamayı veriyorum doyuyor elini de emmiyor 😊
Deletedmom23113 Selvinaz benimde öyleee ellerini emdiğinde anlıyorum 😁 emziriyorum sonra mamasını veriyorum:)