Alinehir Kızlar yalancı emzik tutmasını istiyorum ama bir türlü kabul etmiyor diliyle itiyor sizler alıştırırken neler yaptınız ?
hanndee_ Alinehir doğduktan sonra ikinci gün verdim o çıkardıkça tekrar verdim çok zorlamadı kaç aylık bebeğiniz
Incitosum Alinehir benim de tutmuyor 3 ay 25 gunluk ama isin kotusu simdi parmak emmeye basladi israrla vazgecirmeye calisiyorum ama ilk firsatta eli agzinda😦
Deletedmom23113 Alinehir benim bebişte hiç tutmuyordu hep midesi bulanıyordu , bırakıyordu her markayı denemiştim ama cıks 🤷🏻♀️ Sonra Philips avent önerdiler anne memesine yatkınmış onu aldım bebeğim çok sevdi ama şimdi 3 aylık emziği hala istemiyor pek sevmiyor o ayrı 🤷🏻♀️😊
Busradonder Benim oğlumda emmiyordu ama direndim ☺️ Bir hafta boyunca ağzından o attı ben verdim o attı ben verdim şuan emiyor.
mrvcr Alinehir ben ilk 1 ay hiç vermedim. sonra aventin emziğini bir iki denemeden sonra tuttu. gerçi hala çok sevmiyo, uykusu gelince alıyor sadece. başka marka emzikler de aldım daha çok sever belki diye, ama asla ağzına almıyo onları 😬