Damlaemir Dün 3000 tl kredi onaylanmış benim sms le bilgi geldi internet bankacılığını indirdim kayıt oldum hesabım açıldı ama bir türlü parayı hesaba aktaramıyorum sistemden hata veriyo yapan varsa yazabilir mi nasıl oluyo
eymurxelm Damlaemir sigortali misiniz ve kaç gün içinde onaylandı bilgi verir misiniz ya ben de başvurdum ama ben çalışmıyorum sigortam yok onaylanma şansı yok mudur acaba
Ummuscetinkaya Damlaemir bir şey soracağım ben şu an ücretsiz izindeyim normalde çalışıyorum ama çalışıyor mu işaretleyeyim çalışmıyor mu bilemedim
Linaaa Birkoalaanasi bnde ziraatten basvurdum onay msjo geldi sonra sisteme grdm onaylandi yaziyordu 2 saat sonra grdgmde degerlendiriliyor yaziyordu smdi ciktimi bana anlaamdm ben hesaba gelen bi para yok henuz
BilgeUmay Onay mesajından sonra tekrar bir mesaj geliyor ondan sonra para hesaba geçiyor, eşimin aynı gün birkaç saat sonra geçti hesabına bir arkadaşım bir kaç gündür bekliyor, bankaya gitmiş ikinci mesaj gelene kadar bekleyin demişler
Deletedmom229 Damlaemir bende başvurdum suan da çalışmıyorum.Siz ne kadar krediye başvurdunuz sonuçlandı
Deletedmom814 Damlaemir bizim gelir 5binin üstündeydi öylesine vurduk çıkmaz dedik ama dün mesaj gekdi 10 bin lira onaylanmıştır diye. size neden 3bij lira cikti acaba
Deletedmom229 Damlaemir ya benim üniversite harç borcum var eskiden beri bankalara başvuru yapıyorum çıkmıyor umarım bu çıkar