Cennetinsusu NeslihanBusra Emzirdiğimden beri sütyen nedir bilmiyorum 😁 Sahi o neydi 😂 Şaka bi yana üstte kalsın canım. 🌸
_thealparslan_ NeslihanBusra evet kullandım düğünümde gelinliğimin altına giymiştim çokta rahat muştu ama emzirmeden dolayı sütyeni komple bıraktık sadece dışarı çıkarken takıyorum artık 😁
Toprakdnrr NeslihanBusra günlük kullanıma yapışkanları çok dayanmaz canım. Çok rahat bir sütyen değil. Straplez Varmış heran düşecekmiş Gibi hissettiriyor
NeslihanBusra _thealparslan_ VERA19 barlas2020 kızlar günlük kullanımda rahat olur mu fikriniz var mı
Gok-080417 NeslihanBusra gunluk kullanimda rahat olmaz canim ben anca dugunlerde elbisem normal sùtyene musait degilse giyiyorum. Eve geldigimde su gibi oluyor ve kasindiroyor bence hic rahat degil
barlas2020 NeslihanBusra ben internetten siparis etmistim bi sure sonra yapiskanlari kendini saliveriyordu. Üzerine dar bisey giyersen duzgun duruyordu
VERA19 NeslihanBusra Yok rahat olmaz günlük kullanım için bence canım,ben abiye elbiselerle falan giyiyorum
Nekwam NeslihanBusra angel bra diyosun heralde günlük kullanim için her zaman katlanilmaz ya ama bence rahat
_thealparslan_ NeslihanBusra günlük kullanımda bence uygun değil ya sadece ucu kapatıyor ve terletiyor plastik olduğu için yazda geliyor çok rahatsız edici olur hatta hava almadığı için göğüsün yara bile olur