Fdmctn Kızlar biliyorum daha erken ama 15 günlük bebeğim var fakat her seferinde memede uyumak istiyor bırakıyor gazını çıkarmaya kaldırıyorum uyanıyor tekrar ayni oluyor yine meme bu kez de gaz sancısı oluyor . Bana göre nasil alışırsa oyle gider gibi 4 ayı beklersem sanki cok gec kalacam aliskanlik konusunda
Esraemirr Fdmctn beyaz gurultu kundak zik bunlar bence yardimciniz olabilir 🤗 ilk zamanalarda hepsi oyle zamanla meme istegi azalacak sabir edin ama sadece sallamaya alistirmayin bu surecte surekli beyaz gurultu ile kundak ypip emzik verin oyle alisir
dbm Fdmctn alışmaz bırak uyusun benim bebeğimde öyleydi. Maalesef emmeyi bıraktı mememdede uyumuyor artık 4 aylık kendi beşiğinde. İlk 3 ay bebeklerde hiç birşey alışkanlık etmez. Bide lütfen bu zamanların tadını çıkar. 🌸
Beyzanurlina Fdmctn daha küçük kuzum acele etme biz memede yatsın dıe dua ediyoduk resmen kucakta tepeleremi cıkarmadık napmadık yatmıyodu zar zor sallıyoduk ilk basta kucakta sallıyoduk sonra gezdırerek yatırdık sonra ayakta salladık tabı gaz sancısı bu durumları deyiştirdi hep en son memede yatyodu 1 ay oncesıne kadar emzigi 4. Ayda tuttu kendı kendıne uyuyo artık bı ıkı debelenıyo ama gitmiyorum yanına hemen uyuyo öle daha cok küçük onun sana ihtiyacı var kuzum 😍
anzvlemel Fdmctn alıskanlıkları ucuncu aydan sonra baslar canım benimde oleydı hep memedeydı daha sonra kendılerı zaten huy degıstırıuro sen su anın tadını cıkar bosver😍😍😍😋
Carol123 Biz 5 aylıgız hala memede uyur yerine koyarım en az 1,5 saat deliksiz uyur. Memede uyumak kötü bir şey değil.
Beyzanurlina Fdmctn vicol kullanıyoduı biz gunde 4 kez 3 er damla cok rahatlattı her cocukta aynı olmaz ama bı dene istersen kuzum bitkiseller zaten
Tugceeeee12345 Fdmctn benim oğlum 5 aylık hala memede uyuyor bende kıyamıyorum başka türlü uykuya dalamıyor canı sağolsun da uyusun nasıl istese
KitapKurduAnne 6 aylık,doğduğu günden beri mememde uyur. Zaten kaç zaman uyuyacak ki böyle… Çok yenisiniz,sizin kokunuza en çok muhtaç olduğu zaman …