Umutefeninannesi 3 ay 10 günlük oğlumun göz muayenesini yaptırmadık yaptıracağımız zaman virüs belası çıktı kaldı öylece, geç yaptırmamızın bi sıkıntısı olur mu yoksa geç mi kalırım yada şuan geç kaldım mı kafamda deli sorular 🙄
Efenin_annesi Umutefeninannesi biz 6. Ayda yaptırdık cnm doktorumuz hep 6 aylık gidecek demişti ama Ben ruh hastası 3 aylık götürdüm gözcüye nie geldin dedi hiç sıkıntı yapma geç falan kalmadın
Other Umutefeninannesi bizde yatıramadık canım şuan 8 aylık olduk tam gidecektik.bu salgın çıktı..ve salgın bitene kadar da götürmeyi düşünmüyoruz..
1Mother1Boy Umutefeninannesi 3 günlükken ilk göz kontrolü yapıldı. Bi sonra ki kontrolümüz 6.ayında olcak. Parmağınızı sağa sola goturdugunuz de takip ediyorsa bi sıkıntı olmaz inşallah korkmayın.
Umutefeninannesi yasemnugr06 takipte çok şükür sıkıntı yok beni bile takip ediyor bi yere giderken ama bi arkadaşım demişti takip etmesine rağmen gözünde sıkıntı çıkmış o yüzden kafama çok taktım
Efenin_annesi Efenin_annesi gözünü sende kontrol edebilirsin kayma var mı takip ediyo mu. Takip etmiyosa da sıkıntı etme ben 3 aylık takip etmiyo diye gitmiştim. Doktor bunun günü saatti olmaz her bebek farklı gelişir demişti