Pembemavi Artık kendime aynada bakmak istemiyorum psikolojim berbat hiç birşeyim yok ama o göbek herşeyi bozuyor
Efenin_annesi Pembemavi bi seneden önce toparlamaz demişti doğumdan sonra doktorum. Aynen aynaya bakmak istemiyorum
Mrs_Sunshine Pembemavi Ya bende öyle doğum yapalı 7 ay oldu ama göbek hala var. Tamam aylar geçtikçe biraz daha küçülüyor ama ne zaman gidecek ya 4 aylık hamile gibiyim 🙄🙄
Aysenur8996 Pembemavi benimde öyle ya. Vücudumda herşey normal göbek mahvediyo herşeyi. Aylardır aynaya bakmadım. Korseyi hiç çıkarmamak istiyorum ona da dayanılmıyo
Eymen6153 Pembemavi offfff offfff aynı dert bende de var yapıştı sanki çok özlüyorum dümdüz halini aynaya bakmak istemiyorum
Arasmertinannesi angelfish 2ay10gün 🤗eski kilomdan 3 kilo fazlam var ve zayıf biriyim. Yandan bakınca tekrar Hamile gibi göbeğim duruyor 😂 içime çekiyorum sıfır göbek ve karın dümdüz duruyor. İçerde yer varsa bu göbek neden dışarı sarkıyor. Kal içerde 🤷♀️😂
Elfamineozlem 14 ay oldu doğum yapali her gören hamilemisin diyor düşünün yani bazen karnimi içine.cekiyorum utancumdan sezaryan göbeği gitmiyoo
Glsnmsmsk Pembemavi Benim de öyle eski kiloma döndüm ama göbeğim de çatlaklar sarkık ve hala hamileymişim gibi 5 ay oldu hiç Bi değişiklik yok ne aynaya bakasım geliyor ne üzerimde Bi sey güzel durmuyor ne yapsak nasıl gider bu göbek bilmiyorum
ArasAkbulut Pembemavi 5.5 aylık oldu oğlum ve kilo verdim falat göbek 6 aylık hamile gibi kaldı. Afedersin bikini bölgemi göremiyorum 🤦🏻♀️
angelfish Arasmertinannesi ohoooo daha cok yenısınız zamanla gıdecek o gobek ınsallah. sıfır gobek olmuyor ama onu belırteyım 😂 daha az kalıyor en azından
Minikkizimmm Kızlar biseyi çok merak ediyorum Normal doğum yapanlardada göbek varmı . Yoksa sezaryandami göbek kaliyo
angelfish Minikkizimmm kalıyor canım ablam 2 kere normal dogum yaptı cok zayıf olmasına ragmen onda da kaldı gobek
Emineszrtas Minikkizimmm Ben normal doğum yaptım çok yok göbeğim ama eskisi gibi değil Ayva göbeği gibi diye biliriz. O bile çok gıcık duruyor
Minikkizimmm angelfish teşekkür ederim canım 😘 Demekki ikisindede aynı. Tabi verebilen de vardır veremeyen de. Benim zaten hep gobisim var 🤣
Crnkalben Nasıl sezeryandan sonra herkes kilosunu veriyor ya ben kaç aylardır uğraşıyorum çok zor gidiyor