guneskizimm Merhaba kızım emeklemeye başladığından beri uyutmak zorlaştı. Eskiden yatağına yatar ninni dinler uyurdu. Şimdi yatakta kendini oradan oraya atıyor uyumuyor. Sallanmaktan da anlamıyor hemen kendini kenara atıyor. Çözümünüz var mı
Evlatkokusu234 guneskizimm uykusu yoksa atar canım zorlamayaçım uykusu gelınce bellı eder kendı sallanırken uyır
DeryaGiray guneskizimm yoruldugunda uyur uyku sinyallerini takip edin yatağa erken yatırıyor olabilirsiniz. Uyumuyorsa zorlamayın biraz daha oynatın gözlerini ovmaya başladığında yeterince uykusu gelmiştir ve uykuya geçmesi kolaylaşir. 8 aylık 21 günlük bnm Oğluşumda. Huzurlu sağlıklı günler dilerim 🥰
Karerrbala guneskizimm benim bebeğim de öyle kuzum. Çıkarıyorum yataktan bi yarım saat daha oynuyoruz daha sonra koyduğum gibi uyuyor. Uyumuyorsa yapar öyle. 8 ay 15 günlüğüz bizde 😊
sifauzun2 guneskizimm canim benimkide 8 bucuk aylik ve emeklemiyor daha ve dogdugundan beri kucakta bütün gun gecenlerde hasta olmustu o zamandan beri esimle battaniyede sallayarak uyuttuk simdi esim olmayinca sallayamiyorjm dogal olarak ve uyutamiyorum yeri geliyor 5-6 saat sonra uyuyor 🤯 neler yediriyorsun canim banada fikir olur hem
guneskizimm DeryaGiray hiç bana Mısın demiyor yemeğini en geç kaçta yedirip yatırıyorsunuz ve ne yediriyorsunuz
Eslem51 guneskizimm bnım kızımda 8ay 1haftalık ve ınanılmaz derecede gunduz uykusu azaldı 4saatten 2kere uyurdu suan toplam gunduz en fazla 1saat uyuyor yarımşar saat cok zorluyo benı