Cemreminem Kızlar 3,5 aylık bebeğimi 1 haftadır soğuktan dolayı yıkamıyordum. Bugün 16.00 gibi yıkadım ve banyodan beri uyanmıyo. Bu durum normal mi?
deletedmom1101 Cemreminem çok normal bebeğiniz yumuşadı rahatladı benim oğlum banyodan sonra 8 saat uyanmıyor zorla biberonu ağzına götürüyorum 🙏😌😌
ZeynoEylul24 Cemreminem normal durum ama sen kontrol et arada. Bir haftadır banyo yapmamış birden yapınca rahatlamıştır yavrun.usutmemeye dikkat et ama.
Baynimir Cemreminem ne guzel ya ☺️ bizimki de sudan cikinca hircinlasiyor. Uyumasi bile bozuluyor banyo gunu :/
Cemreminem deletedmom1101 Normalde 4-6 arası uyur 8de de gece uykusuna yatardı. Bugün ikisini birleştirdi sanırım. 😄
Wrw Baynimir aynı benim oğlumda öyle banyo günleri exttra yorucu geçiyo 🥺 normal olan rahatlaması ama benimki çıldırıyo napcaz böyle bilmiyorum 😟
Deletedmom02 [bilinmeyen] ya bende her gün yaptırmak istiyorum 6 ay 9 günlük üşütürüm diye korkuyorum sabahları yokıuorsunuz ?
EsraEfee Bizim icin banyo tam bir kabus.1 bucuk ayligiz her banyo yapisimizda morarana kadar agliyoruz. Direkt kuvetin icinde de denedim. Filede de yok daha kuveti gorunce aglamaya başlıyoruz
Deletedmom02 [bilinmeyen] bende akşam yokayım diyorum 4 deme sonra yanıyor petekler evimiz merkezi sistem ama yine de korkuyorum hasta olur diye o zaman bende bundan sonra akşamları yıkayım
Aycanada Şu banyo olayı bi tek benim kızımda ise yaramıyor sanırım bizde ters tepki yapio ve uyumuyo🙄