YK_ Kızlar oğlum telefonumun kalemini kaybetti heryeri aradık yok acaba bunun orijinali satılıyor mu alan var mı netten baktım ama trendyolda falan yorumlar çok kötü orijinal gelmedi yazıyor media marktta falan da bulamadım
Deletedmom139 YK_ canım bir bilgim yok ama bulamasanız da çok da önemli değil gibi ya🙅🏻♀️Yani kullanım alanlarınızı bilmiyorum ama bir zamanlar babamda note kullandı kalemini hiç kullanmamıştık
YK_ Ay güldüğüme bakmayın gece gece çok sinirlerim bozuk ya kalemi çıkarmayı öğrenmiş muhtemelen çöpe attı çöpü de kapıcı aldı vermez olaydım 😔
YK_ Gerçekten de tlf kalemini kaybeden bi biz varız galiba eşim batırdınız beni sürekli biseyler kaybediyosunuz diyo uff bide onla tartıştık 🙄
YK_ Sonunda kendi kendime de konuşmaya başladım bunlar hep karantinadan demek isterdim ama benimki takıntılı eş kaynaklı yoksa ben kalemsiz de kullanırım
YK_ Deletedmom139 bende hiç kullanmadım da eşim takıntılı sabah 7 ye kadar aramış bide çalışmıyor evde sınır krizi gecirtirecek bana tutturdu bul sipariş ver diye valla çıldıracam ya
YK_ Deletedmom139 yok kız dedikodu dönüyordu forumda hala onlari da kaçırdım 😅eşim bide uygulamayi silmiş telefondan neymiş sürekli bu uygulamaya girdigim için oglum da telefona alışmış kalem o yüzden kaybolmuş iyice kafayı yedi ya
Deletedmom139 YK_ yaa o üzücü 😞ona takıldı inşallah bulursun yaa ama kullanmadığın birşey içinde para verme ya ne kadar bu arada bakmadım umarım pahalı değildir