[silindi] Merhabalar üç bucuk aylık bir oğlum var dilinde damaklari beyaz renk ve iki ğünde nir kulağinda sarı renkte akma var sizce neden
yasemnugr06 [silindi] pamukçum oluyor doktora götürmeniz mümkün değilse sürekli karbonatlı su ile silin
Elya-m1 Sütten olmuştur o beyazlık bebeğinizin ağzını temizlemezseniz pamukçuk olur ve bu bebeğiniz için hiç iyi olmaz çünkü hem beslenmede sorun yaşar hemde acısı olur 😒 belkide pamukçuk olmuştur🤷🏻♀️ Huzursuzluğu var mı ?
[silindi] Elya-m1 evet huzursuzluğum ara ara cırlama şeklinde bağirmalarımız da başladi ilkkez duydum dilinde pamukcuk ben dudaklarda olur sanıyordum
Elya-m1 [silindi] maalesef dildede oluyor yayılıyor boğaza kadar inebilir Allah korusun hemen önlem almanızı tavsiye ediyorum
[silindi] Elya-m1 bu sabah sağlık ocağna götürdümde af oluşmuş agzında dedi bitkisel karadutlu sprey önerdi
Elya-m1 [silindi] evet halk dilinde pamukçuk deniliyor 😊 iyi olmuş götürmeniz ağzını günde en az 1 kere karbonatlı beZle boğazına kadar güzelce silin korkmayın ☺️ Çünkü gerçekten sıkıntı verir bebeğinize💗