Cansuu1 Alerjı sadece kolda olur mu arkadaslar. Oglumun kızarıklık şair sadece kollarında. İshal kusma kabızlık yada kaka da kan yada mukus yok. Hiç bi belirti yok.. Sadece kırmızılık..
Toprakdnrr Cansuu1 vücudun herhangi bir yerinde oluyor genelde canım. Farklı bişey yedirdin mi ya da giydirdiğin bişeyden olmuş olabilir
Cansuu1 Toprakdnrr canım dogdugundan beri var isilik seklınde zaten son zamanlarda sureklı bunla alakalı post acıyorum delı gıbı😐 deterjan degıstırdım Sampuan degıstırdım. Kıyafetleri hep ince ve rahat aldırabıldıkce dus aldırmıyorum. Benı emmıyor. Yumurta kestım ama faydası olmadı. Demek kı yumurtada degıl. Nasıl anlıcam şaştım..
Toprakdnrr Cansuu1 sadece onlar değil alerjenler. Ev tozu, kedi köpek tüyü , çimen, rutubet falanda olabilir. Umarım en kısa sürede geçer. Muz da alerjen eğer yiyorsa
Seren0604 Cansuu1 evde çamaşır kurutmak ve buhar makinesi çalıştırmakta alerji yapabiliyormuş kzımın dr söylemişti
Ssssraa Cansuu1 domatesi kesin muhtemel ondan kaynaklı olabilir. Alerjik bir besindir, size bana bile arlerji yapabilir kesin biraz gözlemleyin ondandır diye tahmin ediyorum