Sevdaguzeltepe Bu çayı kullanıp fayda gören var mı bebegim 8ay 10 günlük uyku sıkıntımız var dişten olsa gerek günlerdir uyumuyoruz sürekli aglayarak uyanıyor kullanan varsa yardımcı olsun lütfennn😞
Defne_cicegim Sevdaguzeltepe valla ben 1 kutu bitirdim hiç bir yararını görmedim boşuna paranı harcama derim canım ☺️
Sevdaguzeltepe Defne_cicegim maalesef ürünü aldım ama nasıl kullancagımı bilemedim siz ne kadar veriyorsunuz kaç aylık bebek😊
Defne_cicegim Sevdaguzeltepe benim bebeğim şuan 6 aylık ama daha küçükken veriyodum 100 ml verilir diyolar ama ben hiç o kadar vermedim 2 yada 3 tatlı kaşığı kadar ama hiç bi yararını görmedim 🤗
Sevdaguzeltepe Dunyamsensn2008 yaklaşık 1 haftadır uyku uyumuyoruz sürekli degilde bu ara üst üst versem sıkıntı olur mu acaba😏
Dunyamsensn2008 Sevdaguzeltepe Bir zararının olmadığını söylemişti doktorumuz ama blmyrm.4 5 gün üst üste vermiştik olmadı bir sıkıntı.
Dunyamsensn2008 Sevdaguzeltepe 100 ml bir tatlı kaşığı uykudan 2 3 saat önce ara ara icirebilirsiniz hepsini icemeyedebilir
Defne_cicegim Sevdaguzeltepe valla bende hiç cesaret edemedim o yüzden hep 2 3 tatlı kaşığı verdim de bi yararını görmedim 🤗
Jasminm Bnm bebeğim 3 aylık zor uykuya geçiyor çayı veriyorum hoop uyuyor valla ben çok memnunum, 🥰 1.