Asellim Merhaba kızlar 4 aylık bebişlerinizin kilo boyu nasıl acaba bide uyku rutinlerinizi paylaşırmısınız?
Purple13 Asellim kiloyu boyu bilmiyorum götürmedim doktora aşıda belli olur haftaya. Uyku rutinleri oturmadı daha belli saati yok gün içinde hatta azaldı diyebilirim. Kolik bir bebek uykuyla arası pek olmuyordu gazdan. Gece 9 9 buçuk arası uyumuş oluyor genelde bazen huysuzluğu tutuyor tabi. Sabah 7 buçuk oldumu ayaktayız.
Deletedmom336 Asellim 4 aylik olmamiza 1 hafta var bizim gunduz 2 kısa 1.5 saat fln 1 uzun uyur 3 saat aksamda 8 9 gbi yatar sbh 7 de kalkar beslenip uyumaya devam eder gece
Gde1307 Bizim de 3.5 aylık daha rutin oturtamadık ama merak ediyorum güzel anneler kızım bu ara kusmaya başladı, eskiden böyle birşey yoktu ve emme süresi azaldı. Bazen 5 bazen 7-8 dakka emiyor. Sizde de durumlar böyle mi acaba merak içindeyim.
Gde1307 Sukusu_ bende öyle yapıyorum bazen de ayakta gezerek emziriyorım fakat yine de emme süresi azaldı 😟 aslında doyuyor çünkü aldığım kirli ıslak bez sayısı fazla ama annelik içgüdüsü mü nedir yine de birden emme süresi azalınca bir Garip hissedip sormak istedim memeye yapışık yaşıyorduk çünkü 😅
Sukusu_ Gde1307 bizde öyleydik saatlerce emerdi şimdi hemen dikkati dağılıyor iki dk emiyor etrafı izliyor çok gülüyoruz ikimizde 😂