imgesi Bodurtugce canim zeka karti.alirken kartin kalinligina dokusuna rengine ve gercekligine dikkat etmek lazım Ben yükselen zekanın zeka kartlarını aldım 89 lira 90 lira civarındaydı ama kartlardan çok memnunum Çünkü kartlar kıvrılmıyor çocuk ağzına alsa bile ıslanmıyor suya dayanıklı renkleri çok ilgi çekici 0 3 ay arası zaten siyah beyaz ve kırmızı kartları var 15 tane yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 45 kartta diğer renkli olan kartları kapsıyor Bence alınabilecek en güzel Kart
Denizkusu Bodurtugce bende trendyoldan aldım tiytoy ’dan çok güzel bayağı bakıp gülüyor siyah sekillere
Yagizkus FulyaSK merhaba, evden çıkamıyoruz mağazaya gidemiyorum. Netten bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Bir hikaye kitabı aldım ama beğenmedim. Sizde hangi kitaplar var paylaşabilir misiniz lütfen. Yumuşak kitap da baktım netten ama hep sayılar var henüz 3 ay 10 günlük sayı değil de hayvan , eşya vb gibi istiyorum sizin markası ne acaba
FulyaSK Yagizkus sayılar sadece sayıyla değil , örneğin 4 adet maymun resmi var ve oyun yda şarkı söylerken 1. Maymun 2. Maymun vs hikayeler üretiliyor. Aynası ve Hışırtılı ses çıkaran Sayfası çok eğlendiriyor.
ZehraSara Bodurtugce ben sevgilibebekten aldim ve cok memnunum. Bebegim 2 ay 9 gunluk ve baya bir aydir hergun gosteriyorum oda cok ilgiyle bakiyor. Internetten bi bakin derim
RahAyDoruk Bodurtugce ben onların 3 lü set olanı vardı ondan aldım bebeğimin ilk zeka kartları ilk 50 sözcük resimli ilk 50 hafıza kartı diye oğlum 11 aylık onlarbizim çok çok işimize yaradı biz o 50 sözcüğü her gün defalarca söyledik resimlerini gösterdik betimledik şimdi kendisi bakıp kediye”dediiiiii” yapıyor 🥰 o yüzden kesinlikle alın derim çok faydalılar ve bebekler onlarla baya oyalanıyorlar 🙏🏻
Yagizkus FulyaSK evet çok güzelmiş ama markasını bilmeden sipariş veremem ki 🤷♀️ Peki masal kitaplarınız hangileriydi dediğim gibi bir tane aldım ama boyutu kocaman geldi ve beğenmedim maalesef. Bu aylarda hangi kitapları okudunuz
FulyaSK O yumuşak olan fisherprıce okuma kitapları da netçocuk/ ce-ee haydi beni bul,süprizli kitaplar serisi,dostumuz hayvanlar serisi, kartlar ingilizce öğreniyorum eğitici oyun kartları
Yagizkus FulyaSK yaaaa çok teşekkür ederim çok çok sağ olun sipariş vericem şimdi. Benim bebeğim kucaktan inmiyor onunla ilgilenmekten bakamıyordum da çok işime yaradı sağ olun🥰
FulyaSK Yagizkus kucaktan inmiyorsa kendinize zaman ayıramıyorsanız ana kucağı veya ana dizi mutlaka öneririm bu arada
Yagizkus FulyaSK 2 tane aldık ilki elle Sallanan 2. Elektrikli. İlkine hiç binmedi 2. Ye bazen biniyor ama ondan da kalkmak için uğraşıyor az da olsa rahatlattı ama yine de kullanmıyor 😀
Mnli Bodurtugce ben de trendyoldan aldım ikili setti ilk zeka kartları ve ilk kelimeler mi ne bebeğim doğmadan almıştım doğduğundan beri zeka kartlarını gösteriyorum 5 aylık kelime olanlara daha geçmedik 20-25 ₺ gibi bişeydi ikili
SeymaEfe Merhaba Arkadaşlar 4.aylik bebeğim bebeğimin ilk zeka.kartlarini aldim nasıl kullanacam acaba