Bnubrs Oğlum 6 aylık çok garip ama uyurken bile onu çok özlüyorum..Benim gibi olupta bebeğini uyurken özleyen anneleri görelim 🤭
Dorukveannesii Bnubrs ben ben😍 birde çok güzel oluyor alıp sarılasım geliyor ama bir yandan da uyusun istiyorum öyle karmaşanın içindeyim 😂
Annesininpogacayanagi Bnubrs bebeğim uyumuyor ki özlim 🥴 özlememe fırsat vermiyor cadı. O uyurken bende uyumuş oluyorum.🤓
Bnubrs Annesininpogacayanagi bazen cok yoruyorlar bizi bende oyleyim o uyuduktan sonra hoopp bende hemen yataga baska turlu enerji toplayamiyorum 😅
Deletedmom133 Bnubrs annesinin bal yanaho kara gözleriyle bakıyor gülüyor birşeyler soruyor acıkınca yanaşıyor bana alkis yapması sabah yumuk gözleri su içen halleri ayağa kalkıp dans etmesi küçük boyuyla ya anlat anlat bitmez iste 😁🤣❤ asigim ona
Deni Bnubrs beennn o uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum sonra diyorum ne kadarda büyümüş yavrum benim hiç yalnız bırakamiyorum😍😍
Bnubrs Deletedmom133 oyy masallahh prensese rabbim saglikli uzun ömürler versin insallah darisi benim oglum barlasa 😍