ylzoknnnn Asevgi) Döner canım ya benim kızımda bir iki kere döndü sonra bıraktı ben dönemiyor falan dedim 1 hafta sonra halıyı döne döne turladı maşallah 😉
Tgce16 Asevgi sert zeminde bırak gün içinde canım yerde yani,belki yapiyorsunuzdur ama ben soğuk falan diye yatakta dönmesini bekliyorum çocuğun 😄 dün baya yerde bıraktım çabaladı oynarken yan dönüyor şimdilik o kadar 6 ay bizimde
Rbysf Asevgi benim oglum 4.5 aylikken ilk hareketlerini yapmaya basladi 5.5 aylik da tam tur donebiliyor yatarken vs. Istedigi gibi yatiyor 6 ayligiz simdi
Esraemir Benim bebeğim 4 aylıkken başladı ben sürekli yerde oyun halısına bıraktım önüne oyuncak koydum şimdi şimdi 5 aylık profesyonel oldu iyice :) oyun halısına bırakın mutlaka kendi kendine oynasın döner inşallah
Birkoalaanasi Oyun halısı ile destekleyebilirsin. Sevdiği objeleri yanlarına koyabilirsin, zamanı var demek ki daha onlar bilirler işlerini 🌱
Tgce16 Asevgi bende öyle ya ama dün aksam çocuk resmen özgürlüğüne kavuşmuş gibi oldu yana doğru döne döne kendi etrafinda tam tur hareket etti çok üzüldüm sonra daha önce bırakmadığım için 😅