Bkt Hayatımda bu kadar hıc bısey okumamıs ama buraya gereksiz post acan bir sürü insanla karsılasmak ne uzucu.. Yapmayın ya Allah askına sabahtan beri okumadığım post kalmadı bu kadar mı hıc bıseyden habersiz hıc bir sey arastırıp okumuyorsunuz OKUYUN ARASTIRIN ARKADASLAR lütfenn
araskuzumm0918 Bkt çok normal statüye ya da kültüre göre almıyorlar ki uygulamaya 😊 18 yaşında anne olan biriyle 30 yaşında anne olan birinin düşünceleride aynı olmuyor ,ben sadece okuyup geçiyorum hiççç sorgulamıyorum yoksa insan forma giresi gelmiyor
Noyanefe Peki siz neden emzirme başlığı altında insanları yanıltıp böyle bi diyaloga giriyorsunuz insanlarla olabilir herkes herşeyi bilmek zorunda değil bazen bildiğin yanıltıyor bazende elin ayağına dolanıyo tüm bildiklerini unutuyorsun çok normal forum bu yüzden var herkesin özgür iradesi herkes istediği herşeyi sorup danışabilir sizin önemsiz diye sorguladığınız bir Bilgi başkası için hayat kurtarıcı olabilir yada vs insanların zaten yeni Doğum yaptığı dönemlerde canı burnunda oluyo bence bu tarz postlarla birde başlığa farklı bişe yazarak insanların acaba önemli birşeymi diye girip bakabileceği şeylerde yanıltıp vakit çalmayın aklınızı bunlara takacağınıza değerli vaktinizi bebeğinize ayırın !!!
Bkt Noyanefe ne acı vaktinizi bbgınıze ayırın ben sey yaptım ya bıraktım biri 4 yasnda biri 5 aylık bbklrımı takılıyorlar kafalarına göre! Önce lafınızı bilelim hnmefendı kimse kimsenin hayatı ıcın itham da bulunacak vasıfta degıl sizde kendinize gelin arastırıp okuyun armut piş agzıma düş artık gına geldi
Noyanefe Bkt AA bu yorumu bu saçma postu açan birinden okumak ne şaşırtıcı evet kimse kimsenin hayatıyla ilgili ithamda bulunacak Vasıf’ta değil öyle değilmi ne güzel söylemişsiniz bakın o yüzden insanların hayatlarıyla bilgileriyle bilmedikleriyle ilgili ithamda bulunacak Vasıf’ta değilsiniz o yüzden siz haddinizi bilin bi bitmediniz milletle uğraşmaktan bırakın artık ya sizene görmeyiver okumayıverdestek olamıyorsan yargılamayıda köstek olmayıda kes!!!
Bkt Noyanefe kes demek👏algı böyle bir şey işte ne söylersen söyle anlamaz sızın gibiler kimsenin hayatı ıcın itham da bulunmadım ARASTIRIN dedım sacmalama yin dedım sızee de aynı şeyi öneririm ufkunuz zihniniz bilginiz gelişir inşallah iyi akşamlar
BusraElaa Bkt o 'da' ayrı olmaz dünyada olur önce bi yazma kurallarını öğrenin sonra burada yazışalım😊
Bkt BusraElaa sen benı rencıde etmeye calıstın demek tüh ne yapsam ben sımdı yeniden türkce dersleri almalıyım hemen sızdeee gözünüzde ki at gözlüklerini cıkartıp Yenı seyler ögrenın bende de nın ayrı yazılmasını😉