Kaderyas032717 Merhaba kızlar 1 haftadır bu konu üzerinden hep postlar açmıştım göğüs şişliğim nasıl geçer diye burda ki arkadaşların doktora git tavsiyesi üzerine doktora gittim ameliyat demişti yarın aç karına gel demişti bugünden için gittim tümden uyuttular uyandıktan sonra narkozun etkisinden biraz saçmalamışım 😂🙈 ama şuan iyiyim fazla bir acı yok hatta bebeğimi emzirıyorum şuanda yarın pansumana gidicem dua edin de göğüsüm çabuk iyileşsin 🙏🏻❤️❤️
Gselen Kaderyas032717 geçmiş olsun aynı ameliyatı 1 ay önce bende yaşadım yaram daha yeni kabuk bağladı 🙏🏻. Eğer diren varsa ameliyat yerinde onu çıkarttıklarında cok daha kolay iyileşme oluyor
Kaderyas032717 Gselen şuan bez var yaramın üzerinde açık mı bırakıyorlar acaba o delinen yeri dikmiyorlar demi yani şuan göremiyorum yarın pansumana gidicem acır mı sizin ki acıdı mı ?
Kaderyas032717 AslanDeniz canım birşey çekti cenazemiz olduğu için ben de isteyemedim o yüzden şişti benden bir tavsiye çocuk emziriyorsan ve canın birşey çekerse çekmesine de gerek yok birinin elinde birşey görürsen bir parça iste yoksa böyle oluyor malarsef ki
Gselen Kaderyas032717 acık bırakılıyor eger diren varsa onun içinden oksijenli su sıkıyolar ilk pansumanda 😔 agrı eşiğin nasıl bilmiyorm ama ilk iki pansuman çok zorlamıştı beni