gulsahbaydemir Merhabalar, cuma günü Tokattan İstanbula dönüş yapacağız izin alabilirsek. İkametgahımız orada izin verirler mi? Sanırsam uzatılmış, artık evime dönmek istiyorum sıkıldım.
Hohomoromu gulsahbaydemir evin orda oldugu için izin verirler muhtelemeln fakat haftasonı sokaga cıkma yasagı var yıne
2019drnsu gulsahbaydemir dün de benim annem gtti valiliğe niğdeye gitmesi gerekmişti istanbulda oturuyor. Vermediler ikametgahının orada olması önemli değil ancak dükkanın varsa vergi levhasını gösterip izin kağıdı alabilirsin demişler o yüzden kaldı oralarda 😔
Gulsah3 gulsahbaydemir gulsahbaydemir hayır benimde İstanbul ama yeni kuzenim gitti ikametgah İstanbul’da olduğu için göndermişler tek gitti sizde çocuk ve 60 yaş üstü varsa arabada valiliği arayıp bi sorun
Yenidenanne gulsahbaydemir bizde manisaya gelmiştik izmirde oturuyoruz evime gitmek istiyorum kızım var 4yaşında oğlum var 7 aylk konuşunca banada haber verir misin nasıl oluyor?
gulsahbaydemir Yenidenanne izin vermediler canım çalışıyorsan sigorta kağıdı istiyorlar öyle gönderiyorlar olmadı kendime 2 gün sigorta yaptırıp gideceğim ben
gulsahbaydemir Yenidenanne pazartesi yasak bitiyor normalde canım, sen Bi git dene Bi bakalım izin almayı. Veya 1 günlük sigorta yaptırma şansın varsa yaptır öyle git çalışıyorum diye
gulsahbaydemir 2019drnsu pazartesi tekrar denesin, yürürlükteymiş şuan pazartesi belli olacakmış sanırım daha net